Mai mult de un an de la lansarea modelului Galaxy J5 Prime (2016), Samsung pare să se angajeze să anunțe lansarea Galaxy J5 Prime (2017) mai târziu în această lună. Telefonul pare să fi avut caietul de sarcini scurs – sugerând lansarea iminentă a dispozitivului. Anterior, telefonul a fost vizionat pe US FCC, precum și pe site-urile de referință.

Fișa de specificații Samsung Galaxy J5 Prime (2017) care a fost scursă, a fost distribuită de HowTechHack și dezvăluie majoritatea internelor smartphone-ului. Conform foii, Samsung Galaxy J5 Prime (2017) va fi alimentat de un Samsung Exynos 7570 SoC cu patru nuclee Cortex-A53 de 1.4GHz. De asemenea, are un GPU Mali-T720, 3 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare încorporată, extensibilă prin intermediul cardului microSD.

Galaxy J5 Prime (2017) poartă un senzor de cameră din spate de 12 megapixeli și o cameră frontală de 8 megapixeli pentru autospeciale și apeluri video. Telefonul are un ecran LCD de 5 inch; Samsung a ales probabil AMOLED pentru a reduce în continuare costul. Există, de asemenea, un senzor de amprentă digitală pe partea din față a noului Galaxy J5 Prime. Acesta va veni cu Android 7.1.1 Nougat din cutie. Alimentarea din internelor va avea o baterie de 2500mAh, sub “capota”.

Originalul Galaxy J5 Prime a fost debutat pe piața indiană cu un preț de 915 de LEI. Telefonul a avut inițial un spațiu de stocare de 16 GB, dar Samsung a adus varianta de 32GB la începutul acestui an, care a fost pusa la vânzare de la 915 de LEI. Acesta a venit cu Android 6.0 Marshmallow, deși se spune că a primit o actualizare la Android Nougat doar luna trecută.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.