Samsung a lansat o noua gama de televizoare QLED in India

2017 este un an plin de aparitii tehnologice impresionante, iar industria de televizoare este una din cele mai active. In momentul de fata televizoarele smart devin incetul cu incetul standardul, asa ca nivelul de concurenta atinge si el cote maxime. Din ce in ce mai multe persoane sunt interesate de un astfel de televizor, asa ca producatorii lanseaza argumente care mai de care mai atractive. Samsung este unul din numele mari in industrie, iar de curand a lansat o serie noua de televizoare QLED in India. Iata la ce ne putem astepta de la noile modele!

Lansare mult asteptata
Seria noua de televizoare fusese anuntata de la inceputul anului, in cadrul unui eveniment de la Paris. Lansarea a avut loc la inceputul lunii mai si a adus publicului cinci modele noi: Samsung Q7, Q7F, Q8, Q8C, and Q9. Acestea sunt disponibile deocamdata in India si doar la precomanda pentru restul lumii.

Televizoarele noi sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si beneficiaza de cele mai noi si mai avansate tehnologii ale momentului. Samsung Q7, Q8, Q8C si Q9 sunt disponibile fiecare in variante de 55, 65 si 75 de inch, in timp ce Samsung Q7F este disponibil doar in variante de 55 si 65 de inch.

Seria noua de televizoare are la baza tehnologia Quantum Dot, care foloseste nano-particule ce transforma lumina in culoare. Cei de la Samsung sustin ca tehnologia asigura un contrast perfect, cu cele mai inchise nuante de negru si cele mai stralucitoare nuante de alb. Cu ecrane cu nivel de luminozitate intre 1500 si 2000 de niti, sud-coreenii demonstreaza ca depasesc toate standardele. Seria noua promite de asemenea sa acopere intregul spectru tonal.

Cei de la Samsung inoveaza nu doar la nivel de tehnologii, cat si la nivel practic. Noile modele QLED au astfel mai multe optiuni de fixare. Exista astfel optiunea de a monta televizorul perfect lipit de perete prin intermediul unui suport special, precum si doua variante diferite pentru stand.

La nivel smart, noile modele aduc o interfata noua a sistemului de operare, suport avansat pentru controlul vocal si conectarea rapida la alte dispozitive smart, precum si integrarea unui numar mai mare de aplicatii foarte utile si indragite (ex.Shazam).

Asadar, noua serie de televizoare QLED de la Samsung se anunta a fi cu totul si cu totul speciala. Coreenii s-au intrecut pe ei insisi si au creat una din cele mai performante serii de pe piata.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Asus F550JX - i7 4720HQ, 15" FHD, 8GB DDR3, 120GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 950M 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung S6 si cu un Nikon D3000.

Related Posts