Cursa de marire a productiei de ecrane OLED pentru smartphone-uri si pentru alte produse a luat amploare intre cei mai mari doi furnizori ale acestor ecrane.Cei de la Samsung si LG au crescut investitia pentru a produce mai multe display-uri OLED, chiar daca primul stagiu al investitiilor este complet.

LG o sa inceapa partea a doua a investitiilor sale in a 6-a generatie de panouri OLED, candva prin Mai sau Iunie, chair daca echipamentele nu au fost finalizate inca de la prima investitie financiara.Povestea acestei strategi este mareasca viteza de constructie a productiei.

De asemenea, aceasta poveste se aplica si pentru cei de la Samsung Display, care lucreaza sa mareasca productia de ecrane OLED.Amandoua companiile sunt bazate sa mareasca productia de ecrane OLED in Korea de Sud, astfel amandoua companiile au negat aparitia unor zvonuri, cum ca ar fi avut un plan sa isi mareasca productia de ecrane OLED in China.

Oricum, este evident ca Samsung si LG vor sa fie cei mai buni in rezolvarea porblemelor panourilor OLED in anii ce vor urma.Multe din smartphone-urile  OEM din China folosesc deja aceste display-uri,iar compania Samsung a anuntat ca va fi furnizorul de ecrane OLED pentru noul Iphone 8 al celor de la Apple.Acestia se asteapta sa fie o vanzare masiva.De asemenea, cei de la LG au anuntat ca ei vor fi furnizorul pentru urmatorul Iphone.

Toata aceasta activitatea inseamna ca, cumparatorii de smartphone-uri vor vedea din ce in ce mai multe device-uri cu aceste panouri in lunile care urmeaza, mai ales ca productia de ecrane OLED a devenit mai ieftina decat cea de ecane LCD.Pretul pentru a produce ecrane OLED va scadea in special daca productia acestora or sa creasca, iar de asemenea cumparatorii se pot astepta sa vada telefoane cu ecrane OLED mai ieftine decat telefoanele high-end.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.