LG Signature Edition vine la un preț de 2.000.000 KRW – semnificativ mai mare decât prețul iPhone-ului X, după cum arată rapoartele ZDNet.

LG Signature Edition, are hardware-ul modelului V30 pe care gigantul sud-coreean la prezentat la IFA 2017 în august. Telefonul are un ecran OLED FullVision de 6 inchi cu rezoluție QHD + (1440×2880 pixeli). Are o memorie RAM de 6 GB și spațiu de stocare de 256 GB și o configurație cu două camere cu un obiectiv cu unghi larg. În plus, telefonul rulează Android 8.0 Oreo și vine preinstalat cu integrarea LG Pay. Acesta este dotat cu o baterie de 3300mAh care suporta incarcarea wireless Qi.

LG nu a dezvăluit detalii despre procesorul Signature Edition. Cu toate acestea, este probabil să fie același Qualcomm Snapdragon 835 SoC care este alimentarea LG V30. Telefonul este, de asemenea, de așteptat să aibă opțiuni de conectivitate cum ar fi 4G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth v5.0 cu BLE, NFC și USB Type-C 2.0 compatibil USB Type 3.1 .

Pentru a atrage cumpărătorii timpurii, LG a anunțat că vor fi disponibile doar 300 de unități smartphone pentru Signature Edition. Compania este, de asemenea, grupând un serviciu special pe post-vânzare, cu căști cu fir B & Q și o căști Bluetooth B & O. Dar este încă de văzut cum aceste oferte gratuite ar ajuta să convingă clienții optând smartphone-ul cu prețuri prea mari.

LG nu este singura companie care a dezvoltat un smartphone ediție limitată pentru a acumula mai multe venituri și pentru a ajunge la audiența plină. Xiaomi a lansat versiunea all-ceramique a Mi Mix 2 pentru a oferi o opțiune premium clienților care doresc să cumpere smartphone-urile fără rosturi. OnePlus a adus și o ediție limitată a modelelor sale emblematice în trecutul recent, pentru a se evidenția în competiție, iar ediția OnePlus 5T Star Wars, recent dezvăluită, este un astfel de model. Vin în India săptămâna viitoare.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts