Rețeaua socială de partajare a imaginilor, Instagram, testează câteva funcții noi pe versiunea iOS. Cu cea mai recentă versiune 35.0 a aplicației Instagram iOS, anumite funcții noi, cum ar fi chaturile cu stea, filtrele de căutare și descărcările de date, au fost reperate și se spune că sunt disponibile în curând pentru toți utilizatorii. Rețineți că aceste caracteristici pot deveni modificări cosmetice și funcționale până la momentul în care sunt derulate pe scară largă.

Discuții cu stea
Una dintre noile funcții pe care le putem aștepta pentru aplicația iOS de la Instagram este abilitatea de a marca stelele sau de a marca anumite fire de mesaje directe. Se spune că butonul este prezent chiar lângă butonul Informații profil din partea dreaptă sus a chat-ului, alături de numele de utilizator Instagram. “Apăsați lung pe un mesaj în căsuța dvs. poștală pentru al marca cu o stea”, spune descrierea raportată de WABetaInfo.

Chat Filtre de căutare
Instagram DM obține o altă caracteristică care va permite utilizatorilor să filtreze între Inbox, Chaturi necitite și Chaturi cu stea. Caracteristica va fi disponibilă în bara de căutare din Instagram Direct. Potrivit raportului WABetaInfo, Spectacolele cu stea pot permite ca în noua secțiune să fie stocate fire, precum și mesaje separate.

Descărcați datele
În afară de filtrele și setările DM, Instagram este, de asemenea, de așteptat să adauge capacitatea de a descărca date de utilizator personale de pe serverele lor sub forma unei arhive .zip care va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail înregistrată. Destul de interesant, această caracteristică este, de asemenea, raportată ca fiind disponibilă la cea de-a 25-a ediție a acestui an.

La începutul acestei luni, Instagram a fost vizionat pentru testarea funcțiilor video și vocale într-un fișier APK teardown al aplicației Instagram for Android.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.