Zen Mobiles a anunțat miercuri lansarea Zen Admire Unity în India cu un etichetă de preț de 400 de LEI. Noul smartphone va intra în vânzare în țară începând cu miercuri, 10 noiembrie și va include mai multe limbi regionale pentru a viza utilizatorii de smartphone-uri pentru prima dată în țară.

Unitatea Zen Admire vine cu o ofertă de înlocuire de 365 de zile, în cadrul căreia Zen Mobiles va oferi clienților un înlocuitor dacă telefonul lor nu este reparat în decurs de 15 zile. În plus, compania este chemată să ofere servicii prin peste 750 de centre de îngrijire Zen din toată țara.

Zen Admire Unity specificații
Sistemul dual Admire Unity rulează Android 7.0 Nougat și are un afișaj FWVGA de 5 inch (480×854 pixeli). Telefonul este alimentat de un SoC quad-core cuplat cu 1GB de RAM. Are o cameră spate de 5 megapixeli cu obiectiv autofocus (AF) și un blitz cu LED. Pe partea din față, smartphone-ul are o cameră de 2 megapixeli. Dispune de 8 GB de stocare încorporată, care poate fi extinsă prin intermediul cardului microSD (până la 32 GB). Printre opțiunile de conectare de pe Admire Unity se numără 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth, A-GPS, Micro-USB și o mufă audio de 3,5 mm. În plus, acesta împachetează o baterie de 2300mAh care este detașabilă.

“Cu Admire Unity, am dezvaluit cea mai recenta oferta, impreuna cu cele mai bune caracteristici si un design uimitor. Continuand cu accentul pe capturarea utilizatorilor de smartphone-uri pentru prima data, inovam constant si ne straduim sa creem un punct de referinta pentru industrie în industria smartphone-urilor pentru tranzacțiile telefonice zilnice, utilizarea internetului și consumul online de conținut “, a declarat Deepesh Gupta, CEO, Zen Mobiles, într-o declarație de presă.

Pe lângă platforma Nougat, Admire vine preinstalată cu aplicații precum Amazon Prime Video, Vistoso, Go2Pay, Chillx și Zen Store, precum și jocuri precum Bubble Bash 3, Modern Combat 4 și Motocross: Trial Extreme. Există o aplicație GIF pentru a permite utilizatorilor să-și animeze amintirile, iar o funcție panoramică este disponibilă pentru a oferi o vizualizare extinsă.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.