Utilizatorii Nokia 8 care așteaptă cu nerăbdare să obțină actualizarea Android 8.0 Oreo nu vor mai trebui să aștepte prea mult. HMD Global a deschis un nou laborator, prin intermediul unui tweet de către Chief Product Officer, Juho Sarvikas; utilizatorii vor putea să se înscrie pentru a testa beta-ul Android Oreo pentru Nokia 8 prin intermediul acestei pagini și să descarce actualizarea software-ului în mai puțin de o zi. Nokia 8 și alte telefoane HMD Global vor primi nu numai Android Oreo, ci și următoarea construcție majoră a sistemului mobil Google, Android P. Alte telefoane ale companiei, precum Nokia 3, Nokia 5 și Nokia 6 se vor alătura listei de teste Oreo beta curând, Sarvikas a confirmat.

Cum poati testa Android 8.0 Oreo beta
Pentru a fi un tester beta pentru actualizarea Android 8.0 Oreo, utilizatorii vor trebui să se îndrepte către pagina cu laboratoare beta și să se înscrie cu contul lor Google. După înregistrarea cu numărul IMEI și alte detalii, utilizatorii Nokia 8 vor primi notificarea actualizării software-ului Android 8.0 Oreo în termen de 12 ore de la înregistrare. Actualizarea este lansată în cloud.

Pentru utilizatori, testul complet nou aduce noua versiune Android pe dispozitiv, precum , puncte de notificare, scanări de securitate Google Play Protect, parole de completare automată și pornire mai rapidă. Noua actualizare, de asemenea, aduce bumps patch-uri de securitate Android la ultima construcție din octombrie. Vrem să subliniem că, înainte de a trece la actualizarea Android 8.0 Oreo beta, utilizatorii ar trebui să facă copii de rezervă pentru dispozitivele lor. Din fericire, acestia vor avea, de asemenea, opțiunea de a reveni la Android Nougat dacă beta-ul Oreo se simte căzut.

“Comunitatea noastra in crestere de testere beta este primul care a primit Android 8.0 Oreo.Prin testarea software-ului inainte de lansarea generala, feedback-ul dvs. ne va ajuta sa cream cea mai usoara si cea mai pura experienta cu telefoanele.”a declarat echipa companiei.

În știri separate, smartphone-ul actual al HMD Global, Nokia 3, este pregătit să primească curând actualizarea Android 7.1.2 Nougat. HMD Global a detaliat motivul din spatele întârzierii Android 7.1.2 Nougat pentru acest telefon și a spus NokiaPoweruser, “Se pare că Nokia 3 este gata să obțină Android 7.1.2 înainte de actualizarea Android Oreo, dar actualizarea este întârziată din cauza unui motiv bine cunoscut. Procesorul MediaTek pe Nokia 3 inseamna o usoara intarziere in obtinerea driverelor actualizate si mai mult timp necesar pentru a-si finaliza testarea.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.