Nokia 6 Arte Black, modelul ediției speciale care a fost anunțat la MWC 2017, pare să fie lansat în curând în SUA. Comparativ cu modelul standard Nokia 6, care vine cu memorie RAM de 3 GB și stocare internă de 32 GB, varianta Arte Black are o memorie RAM de 4 GB și o memorie încorporată de 64 GB. În ceea ce privește prețul, listarea menționează că prețul Nokia 6 Arte Black va fi de 299 USD în SUA. Acesta este de 70 USD mai mare decât prețul versiunii standard al telefonului din țară.

Așa cum a reținut PhoneArena, Amazon a afișat varianta din fabrică a telefonului Nokia 6 Arte Black. Telefonul a fost temporar scos din stoc în momentul scrierii pe site-ul de comerț electronic, care a fost partenerul oficial de vânzare cu amănuntul al mărcii din SUA. Cu toate acestea, înregistrarea online permite clienților să efectueze o comandă. Telefonul vine, de asemenea, cu garanție americană – sugerând lansarea oficială a acestuia în viitorul apropiat.

Prețul telefonului Nokia 6 Arte Black este cu 70 de dolari mai mult decât versiunea originală care a fost lansată la 229.99 de dolari, la începutul acestui an. Prețul mai mare nu aduce doar mai multă memorie RAM și spațiu de stocare în combinație de 3GB de RAM și 32GB de spațiu de stocare pe versiunea obișnuită Nokia 6. Noul finisaj face ca telefonul să fie un dispozitiv cu aspect premium.

Specificații smartphone-ului
Pe lângă memoria RAM, memoria de stocare și noul panou din spate, Nokia 6 Arte Black și versiunea originală Nokia 6 nu au nicio diferență. Ambele au un display IPS de 5,5 inci full HD cu protecție Corning Gorilla Glass, chipset-ul Qualcomm Snapdragon 430, senzor de cameră din spate de 16 megapixeli cu PDAF și senzor de cameră frontală cu autofocalizare de 8 megapixeli.

Telefonul include o configurație cu boxe duale și are sunet Dolby Atmos precum și o baterie de 3000 mAh. Există o mulțime de opțiuni de conectivitate, cum ar fi Bluetooth v4.1, Wi-Fi 802.11 a/ b/ g/n, A-GPS, NFC și un port Micro-USB cu suport OTG. În plus, smartphone-ul are un senzor de amprentă digitală în spate și vine cu 4G VoLTE.

În iunie, compania HMD Global a lansat în India un sistem regulat de revizuire a Nokia 6 cu o etichetă de preț de 916 LEI. Telefonul este disponibil în prezent pentru achiziționare prin Amazon India în trei opțiuni de culoare, inclusiv Matte Black, Silver și Tempered Blue.

Nu există nici un cuvânt cu privire la disponibilitatea Nokia 6 Arte Black în Romainia.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.