Faceți cunoștință cu noile Moto E4 & Moto E4 Plus: Mai multe posibilități cu același smartphone de calitate

În prezent, oferta de dispozitive smartphone de buget este în continuă creștere, însă funcțiile oferite de acestea nu ies din tipar, iar calitatea este variabilă. Acest lucru înseamnă adesea că aveți la dispoziție puține variante care să vă satisfacă cu adevărat nevoile.

Vă prezentăm noile smartphone-uri Moto E4 și Moto E4 Plus. Cu un aspect elegant și numeroase actualizări importante, aceste dispozitive vă oferă lucrurile pe care le căutați – un acumulator care durează întreaga zi, un ecran extraordinar și capabilități avansate ale camerei – toate la prețul dorit.

Moto E4: ecran clar, aspect elegant
Moto E4 integrează un ecran HD extraordinar de 5 inchi și un design metalic elegant. Vă puteți actualiza rapid statusul și viziona clipuri video datorită procesorului quad-core și vitezei de conectivitate 4G1 oferite de telefonul Moto E4.

Mai mult, Moto E4 include și o cameră de 8MP cu autofocus, pentru ca dumneavoastră să nu mai pierdeți nicio oportunitate de a face fotografii. În plus, veți putea face selfie-uri care merită partajate, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, cu camera frontală de 5MP.

Reîncărcarea telefonului nu va mai fi o problemă datorită acumulatorului* de 2800 mAh integrat în dispozitivul Moto E4, care oferă o autonomie importantă cu o singură încărcare.

Moto E4 Plus: autonomie impresionantă si caracteristici superioare
Alegeți dispozitivul Moto E4 Plus pentru a beneficia de și mai multe caracteristici de top, precum un display HD și o baterie cu autonomie impresionantă. Odată ce veți interacționa cu Moto E4 Plus, prevăzut cu display HD de 5.5 inchi care redă culori vibrante și cu o carcasă de metal fin, va fi greu să-l mai lăsați deoparte. Datorită acumulatorului de 5000 mAh, puteți realiza mai mult fără a vă face griji privind reîncărcarea**. Dacă veți avea nevoie de încărcare, nu e nevoie să vă încetiniți ritmul întrucât Moto E4 Plus funcționează cu un încărcător rapid de 10W, care oferă câteva ore de autonomie după doar câteva minute de încărcare.

Deblocați telefonul mult mai ușor cu ajutorul senzorului de amprente integrat. În plus, Moto E4 Plus integrează o cameră de 13MP cu autofocus și o cameră frontală de 5MP cu flash pentru fotografii precise și uimitoare – chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Echipat cu un procesor quad-core și viteză 4G, dispozitivul Moto E4 Plus vă oferă puterea de care aveți nevoie pentru a naviga pe internet, a juca jocurile preferate și multe altele – toate fără întreruperi. Totodată, datorită Android 7.1, o versiune actualizată a celui mai popular sistem de operare de la nivel mondial, aveți parte de cele mai bune experiențe alături de Moto E4 Plus.

Prețuri și disponibilitate
Telefoanele Moto E4 și Moto E4 Plus sunt disponibile începând de astăzi în România. Smartphone-ul Moto E4 va fi disponibil în rețeaua Orange la 45 euro alături de abonamentul Orange Me 18, respectiv la prețul recomandat de 699 RON în magazinele eMAG și Flanco, iar Moto E4 Plus va fi disponibil la prețul recomandat de 999 RON în magazinele eMAG și Flanco.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.