Producătorul chinez de telefoane mobile Oppo a dezvăluit, joi, cel mai recent smartphone auto-focalizat, Oppo F5, care este și succesorul Oppo F3. Noul smartphone Oppo, la fel ca și telefoanele anterioare, se concentrează pe auto-uri și vine cu tehnologia de inteligență artificială (AI), integrată în camera frontală. Urmând tendința curentă de telefoane inteligente, noul Oppo F5, de asemenea promovează o față cu ecran complet, cu rame subțiri în jurul afișajului. Acesta va fi lansat în India pe 2 noiembrie.

Pretul lui Oppo F5
Oppo F5 este acum disponibil pentru precomenzi în Filipine și vine în două variante de memorie RAM și de stocare. Prima varianta este de 4GB RAM și spațiul de stocare de 32GB. Oppo F5 a fost evaluat la 1.230 RON și vine in culorile Gold si Black. O altă variantă estea cea cu 6 GB RAM și 64 GB intern. Vine in culoarea Red, deși prețul nu a fost anunțat până acum. Ne putem aștepta ca acesta să fie dezvăluit săptămâna viitoare când telefonul se va vinde în Filipine.

Dupa cum am mentionat, Oppo F5 a fost deja confirmat sa se lanseze in India luna viitoare si ne putem astepta ca pretul sa ramana in jurul pretului din Filipine.

Oppo F5 specificații, caracteristici
Unul dintre cele mai importante aspecte care se comercializează puternic de către companie este tehnologia de frumusețe cu tehnologia AI, integrată în camera frontală. Compania spune: “Cu peste 200 de poziții, F5 accentuează reperele și contururile faciale pentru a spori simetria dintre caracteristici cum ar fi ochii, nasul, pomeții piciorului și linia maxilarului, pentru a crea autocolantul perfect rafinat și natural, iar ochii tăi vor străluci în orice fotografie. Camera frontală sustine că recunoaște dacă există o lumină de fundal sau poate adăuga luminozitate la portrete pentru îmbunătățirea automată. Camera frontală este, de asemenea, capabilă să facă clic pe fotografii cu un efect Bokeh.

Începând cu camera frontală, Oppo F5 are un senzor de 20 de megapixeli în față care vine cu o diafragmă f/2.0. La spate este o camera de 16 megapixeli cu diafragma f/1.8 si blit LED. Modelul Oppo F5 este dotat cu un ecran TFT de 6 inch cu rezoluție FullHD de 1080×2160 pixeli. Telefonul are slot dual Nano-SIM și ambalează un slot separat pentru cartele microSD. Oppo F5 este alimentat de un procesor Octa-Core MediaTek (MT6763T) cuplat cu o memorie RAM de 4GB respectiv 6GB. Puteti adauga un card microSD cu capacitatea de pana la 256GB. Telefonul rulează pe baza ColorOS 3.2, sistemul de operare al companiei, bazat pe Android 7.1 Nougat. El măsoară 156.5x76x7.5mm și cântărește 152 de grame. Este susținut de o baterie de 3200 mAh. Printre opțiunile de conectare se numără GPS / A-GPS, GPRS / EDGE, 3G, 4G cu VoLTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n și suport USB OTG.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.