OUKITEL K10 – Un smartphone cu 6GB RAM, 64GB ROM si baterie gigant de 11000mAh

Traim intr-o lume in care bateria – pentru smartphone-uri – a devenit o necesitate. Totodata, daca un smartphone are o baterie cat de cat acceptabila, trebuie sa aiba si niste specificatii de tip mediu spre high. Nu cred ca ti-ar place sau ai vrea sa umbli toata ziua cu o baterie externa dupa tine. In cazul acesta, compania chineza OUKITEL iti ofera un asemenea telefon – cu o baterie gigant si specificatii bune. Este vorba despre smartphone-ul OUKITEL K10. Fara alte introduceri haideti sa vedem impreuna ce specificatii are acest smartphone.

SPECIFICATII OUKITEL

“La suprafata” acesta are un display ce masoara in diagonala 6 inch. Display-ul este unul de tip FHD, avand o rezolutie de 2160 x 1080 px.

Camera principala este una de proportii mari. Este una de tip dual setup. Primul senzor avand rezolutia de 21MP, iar cel de-al doilea senzor avand 8MP. Plus, pe partea din fata camera i se aseamana celei de pe spate – avand si aceasta un sistem dual camera. Primul senzor fiind de 13MP, cel de-al doilea de 8MP.

OUKITEL

Nu in ultimul rand, pe spate are un blit LED si un senzor de amprenta amplasat sub camera duala. In plus, poate trage cadre cu o rezolutie de pana la 1080p.

Pe partea interioara, acesta este alimentat de un procesor de tip Octa-Core, tactat pana la 2.0GHz. Procesorul este de la MediaTek, iar modelul este MTK6763. Ca memorie interna, acesta vine cu o capacitate de pana la 64GB, la care se mai poate adauga un card microSD, cu o capacitate maxima de pana la 128GB. Pe langa toate acestea, OUKITEL K10 gazduieste o memorie RAM de 6GB. Enorm de mult.

Pe partea de conectivitate, acesta suporta o retea de date de tip 4G si alta WI-FI de tip 802.11a/b/g/n. Latimea de banda a retelei WI-FI este de 2.4/5GHZ. Versiunea Bluetooth este de tip v4.0. Pe langa toate aceste optiuni de conectivitate, OUKITEL K10 mai are si GPS, GSM si NFC. Smartphone-ul este unul de tip dual-sim (nano). K10 vine cu 48 de limbi printre care si Romana.

Bateria are o capacitate maxima de pana la 11000mAh. Bateria fiind nedetasabila. Compania chineza promite incarcarea smartphone-ului in 2.25H cu o viteza de incarcare de 5v/5A, 3.5H cu o viteza de incarcare de 12v/2A sau 4.5H cu 9v/2A. Cu aceasata baterie, companie promite o convorbire de pana la 90H, ascultare a muzicii de pana la 100H, vizionare videoclipuri online de pana la 25H sau 1008H stat in stand-by.

DESIGN SI PRET OUKITEL

Smarphone-ul prezinta margini bine finisate, avand un design putin mai ciudat. Pe spate acesta este imbracat intr-o imitatie de piele. Pe marginea dreapta acesta are butoanele de volum si cel de on/off.

Pretul acestuia este de 250 de dolari americani sau 950 de LEI romanesti – pretul este la cursul BNR din ziua in care a fost postat articolul. OUKITEL K10 se poate achizitiona de pe site-ul Gearbest.com. In prezent, mai sunt disponnibile doar 180 de smartphone-uri.


Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.