DJI a lansat Osmo Mobile 3 – cel mai nou stabilizator din familia Osmo

DJI a lansat astazi Osmo Mobile 3, cel mai nou gimbal din seria Osmo Mobile care ajunge astfel la a treia versiune. Anuntat oficial dupa un an de la ultimul model lansat, noul stabilizator dedicat pentru smartphone-uri vine cu cateva noutati importatante fata de ultima versiune Osmo Mobile 3.

Care sunt cele mai importante noutati cu care vine Osmo Mobile 3?
DJI a inovat constat in aceasta zona reusind nu numai sa vina cu noutati in ceea ce priveste partea de stabilizatoare pentru smartphone-uri ci si cu scaderi de pret pentru acest segment, ceea ce face din compania chineza un competitor foarte incomod pentru ceilalti jucatori din piata.

1. DJI Osmo Mobile 3 este pliabili;
2. DJI Osmo Mobile 3 este mai usor;
3. DJI Osmo Mobile 3 are autonomie mai buna (pana la 15 ore)
4. DJI Osmo Mobile 3 are aplicati noua (Dji Mimo);

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.