Evan Blass, cunoscut pentru capacitatea sa de a obtine detalii despre smartphone-uri inainte de lansare, a incarcat fotografii online din partea din fata a modelelor Samsung Galaxy S9 si S9 Plus.

Blass mentioneaza ca modelul ”Plus” primeste 6 GB RAM si spatiu de stocare de 128 GB, in cazul in care fratiorul mai mic Galaxy S9 este echipat cu memorie RAM de 4 GB si memorie de stocare de 64 GB. Modelul Galaxy S9 ar urma sa aiba in cele din urma un display de 5,8 inch, iar Galaxy S9 Plus un display de 6,2 inch.

Design-ul lui Galaxy S9 se zvoneste a fi aproape identic cu cel al lui Galaxy S8. Partea frontala a ambelor dispozitive, din imaginea lui Blass, arata aproape identica cu cea a lui Galaxy S8 si sugereaza ca modelul S9 va avea un afisaj similar fara margini si inca va contine butonul asistentului vocal Bixby.

Pe contul sau de Twitter @ evleaks dezvaluie aceasta poza cu Samsung Galaxy S9 si S9 Plus, el mentioneaza, de asemenea, ca telefonul din SUA si China este echipat cu Qualcomm Snapdragon 845-soc. Ceilalti dintre noi vor primi un smartphone cu procesor Exynos 9810-soc.

Galaxy S9 Plus, intre timp, este de asteptat sa prezinte o configuratie duala a camerei, combinand doi senzori de 12 megapixeli. Unul dintre senzri ar trebui sa aiba si functia Super Phase Detection, care va oferi telefoanelor viteze mult mai bune de focalizare.

Samsung a ales, de asemenea, sa plaseze scaner-ul de amprente intr-o pozitie usor diferita pe Galaxy S9, fata de modelul anterior Galaxy S8. Se crede ca aceasta a schimbat-o intr-o pozitie mai centrala pe partea din spate a smartphone-ului, ceea ce ar trebui sa faciliteze acces-ul si utilizarea acestuia.

Recent, sa dezvaluit ca modelul Galaxy S9 va fi alimentat de o baterie de 3.000mAh, in timp ce varianta mai mare, Galaxy S9 Plus va avea o baterie de 3.500mAh – la fel ca si predecesorii sai.

Compania declara ca va “prezenta urmatoarea generatie de dispozitive Galaxy care reimagineaza camera foto si redefineste modul in care impartiti momentele dvs.” la Mobile World Congress luna viitoare. Telefonul ar trebui sa fie anuntat pe 26 februarie 2018 si disponibilitatea acestuia probabil pe 16 martie 2018.

Sursa: guru3d.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.