Top 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre DJI Mavic Air

Pasionatii de drone asteapta, fara doar si poate, cu foarte mare nerabdare lansarea lui DJI Mavic Air, un nou gadget interesant care conform celor de la govideo.ro va fi disponibil pe piata incepand cu 28 ianuarie.

Intr-un eveniment sustinut in New York, cei de la DJI au introdus acest model care are rolul de a fi un update pentru cea mai ieftina drona a brandului, insa un downgrade pentru costisitorul Mavic Pro. Cei care nu au foarte multa rabdare ar trebui sa stie o serie de lucruri despre drona DJI Mavic Air.

Iata mai jos 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre DJI Mavic Air:

1) Este o drona destinata pasionatilor de turism, fotografilor si aventurierilor care isi doresc o solutie cat mai flexibila intr-o carcasa de dimensiuni reduse.

2) Este cea mai mica drona ce poate sa fie cumparata in acest moment din portofoliul DJI. Are 430 de grame, este pliabila si poate sa fie introdusa intr-un buzunar. Este adevarat ca este ceva mai grea decat drona DJI Spark, insa este si mult mai performanta. Cu siguranta, faptul ca este foarte compacta a vizat persoanele care au nevoie de o portabilitate foarte mare.

3) Are o camera de foarte buna calitate si inglobeaza o serie de tehnologii interesante. Este folosit senzorul de 12 MP regasit si pe Mavic Pro si un stabilizator pe 3 axe care asigura imagini fara greseala. Se pare ca s-a acordat o atentie sporita acestui stabilizator, care rezista foarte bine la vibratii si protejeaza camera.

4) Filmeaza 4K. Este un alt punct forte de care vor fi incantati toti cei care isi castiga existenta facand filmulete.

5) Poate fi controlata prin gesturi. Aceasta dotare este o mostenire de la sora mai mica Spark si este extrem de utila in momentele in care cel care filmeaza doreste sa se surprinda facand diverse activitati si are mainile ocupate. Se pare ca acest mod de a controla drona este imbunatatit fata de cel oferit de Spark.

6) Evita cu succes aproape orice obstacol. Siguranta este unul dintre punctele forte ale dronei si este bazata pe nu mai putin de 7 camere si 3 senzori care pot detecta eventualele obstacole.

7) Are o memorie generoasa. Dispune de o capacitate de stocare de 8 Gb, care este mai mult decat atractiva pentru orice pasionat de drone. Evident, poate sa inregistreze si direct pe un card micro SD.

8) Este dotata cu un slot USB-C. Acesta ajuta la conectarea altor dispozitive, insa din pacate nu poate fi folosit si pentru incarcare, ceea ce nu este un lucru tocmai atractiv.

9) Are o baterie imbunatatita fata de Spark. Poate sa zboare 21 de minute. Pentru cei care nu considera acest timp suficient de mare, pentru doar 79 de dolari pot fi achizitionate baterii extra, care imbunatatesc considerabil timpul de zbor.

10) In Romania va ajunge la peste 4500 de lei, ceea ce este mai putin decat pretul cerut pentru un drona Mavic Pro si poate sa insemne un pret echilibrat date fiind dotarile cat se poate de interesante.

Daca vi s-a parut un articol interesant te invitam sa ne fii fan si pe facebook!

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.