LG Electronics a anunțat, luni, lansarea modelului de Televizoare 2018 cu modele noi OLED și Super Ultra HD la un eveniment din Coreea de Sud.

Televizoarele LG OLED
Fiecare model din gama 2018 a televizoarelor OLED de la LG are un punct de atracție diferit, cum ar fi Picture-on-Wall, Ecran de sticlă, Picture-on-Glass și Cinema Screen Design. LG spune că procesorul Alpha permite televizoarelor OLED să ofere o redare mai bună a imaginilor și reproducerea culorilor cu unghiuri de vizualizare îmbunătățite. Televizoarele au, de asemenea, tehnologie audio Dolby Atmos cu dimensiuni ale ecranului de la 55 la 77 de centimetri.

Televizoarele LG Super Ultra HD
Variantele TV SUHD ale gamaei LG 2018 vin cu un ecran LCD care are caracteristici precum lumina de fundal Nano și FALD. Aceste modele sunt, de asemenea, susținute pentru a oferi detalii umbrite îmbunătățite, randare mai bună a imaginilor și culori exacte cu unghiuri de vizualizare bune. Chiar și modelele Super Ultra HD vin cu tehnologia audio Dolby Atmos. Dimensiunile ecranului variază de la 49 de centimetri până la 77 de centimetri.

Tehnologia ThinQ AI de la LG permite utilizatorilor să le conecteze televizoarele la alte gadget-uri inteligente de acasă, cum ar fi lămpi inteligente, difuzoare portabile, aspiratoare și așa mai departe, prin Bluetooth sau Wi-Fi. Programul de limbă naturală NLP (NLP) va fi disponibil în 14 țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Canada, Brazilia și Australia.

Separat, procesorul LG Alpha 9 a fost conceput pentru a suporta o rată de cadre mai mare de până la 120 de cadre pe secundă. Televizoarele din cele două categorii suportă și Cinema HDR care vine cu cartografiere HDR10 și Enhanced Dynamic Tone.

“Televizoarele OLED și televizoarele SUPER UHD de top-level pentru anul 2018 demonstrează cea mai mare avansare în tehnologia TV LG. Continuă să fie în prim-planul industriei globale de afișare oferind consumatorilor cea mai bună experiență vizuală cu tehnologii precum ThinQ AI și industria avansată”

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.