LG V30 primește acum o actualizare de software pe anumite unități de mărci Verizon, din SUA. Actualizarea aduce versiunea software VS99620b la LG V30 cu caracteristici precum noul AI Cam, un nou ecran de pornire cu brandul ThinQ și “cele mai recente actualizări de securitate Android”. Aceste caracteristici au fost lansate la LG V30 + în luna martie a acestui an.

Pentru a verifica actualizarea LG V30 OTA, accesați Setări> Despre Telefon> Actualizări software> Verificați pentru actualizare> Descărcare acum. După ce descărcarea s-a terminat, faceți clic pe Instalare acum. Verizon afirmă că utilizatorii ar trebui să se asigure că își vor conecta telefoanele la Wi-Fi sau o conexiune de date mobilă fiabilă înainte de a instala actualizarea OTA. De asemenea, bateria trebuie să fie la un nivel sigur.

Așa cum am menționat, noua actualizare de software aduce o nouă caracteristică nouă numită AI Cam la LG V30. AI Cam pretinde că analizează subiecții din cadru și oferă utilizatorului patru recomandări diferite de filtrare, bazate pe condițiile de iluminare și imagine. Aceste filtre combină factori precum contrastul, saturația, culoarea și caracteristicile scenei. În afară de aceasta, recomandările se bazează și pe cele 8 categorii – oameni, animale de companie, mâncare, flori, oraș, peisaj (mare / cer), apus sau răsărit.

Actualizarea aduce, de asemenea, o schimbare în ecranul de boot. În loc de LG V30, ecranul de pornire, după actualizare, va afișa LG V30 ThinQ ca parte a branding-ului asimilator virtual masiv AI al gigantului sud-coreean. În sfârșit, actualizarea aduce, de asemenea, patch-uri de securitate pe martie pentru versiunea LG V30 de la Verizon.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.