Căștile Apple AirPods au fost un succes surpriză. Acum, compania planifică o împingere în capătul de piață.

Gigantul de tehnologie din Cupertino, California, lucrează la căștile de anulare a zgomotului care rivalizează căștile de la liderii de piață, precum Bose și chiar marca companiei Beats by Dre, potrivit oamenilor familiarizați cu dezvoltarea produsului. Compania intenționează să lanseze căștile încă de la sfârșitul acestui an, dar s-a confruntat cu provocări de dezvoltare care ar putea împinge înapoi eliberarea, au spus oamenii.

Lucrul la setul de casti Apple a fost pornit și oprit în ultimul an. Compania a întâmpinat probleme similare cu HomePod în timpul dezvoltării sale, inclusiv mai multe reproiectări, potrivit oamenilor. Este posibil ca Apple să redefineasca din nou căștile înainte de lansare sau să elimine total proiectul, au avertizat, cerând să nu fie identificate discuții despre munca privată de dezvoltare.

Un purtător de cuvânt al Apple a refuzat să comenteze.

Cele mai recente planuri solicită căștile care vizează segmentul de vârf al pieței, replicând abordarea Apple cu difuzorul HomePod de 349 dolari, lansat la începutul acestui an. Pe lângă capacitățile de eliminare a zgomotului, Apple intenționează să includă funcționalități similare de asociere fără fir cu AirPod-urile, potrivit oamenilor familiarizați cu dezvoltarea produsului.

Aceasta ar fi ultima dintr-o lungă linie de produse și servicii dedicate muzicii de la Apple. IPod-ul și magazinul iTunes au revoluționat modul în care muzica a fost consumată – ca descărcări digitale, mai degrabă decât CD-uri fizice. Cea mai mare achizitie a companiei a fost achizitia Beats in valoare de 3 miliarde de dolari, in 2014 – o afacere care a primit Apple, casti de inalta calitate si muzica streaming. Sunetul HomePod a câștigat recenzii strălucitoare în acest an, iar Apple pregătește deja alte accesorii audio, cum ar fi upgrade-urile la AirPod care adaugă rezistență la apă și un nou cip fără fir care permite activarea vocii “Hey Siri”.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.