Profitshare a lansat o extensia pentru Chrome prin care iti poti verifica activitatile de afiliat

Extensia Profitshare pentru Chrome
Astazi, cei de la Conversion Marketing au anuntat pe blog ca au lansat o noua unealta pentru a ajuta afiliatii sa faca performanta si sa isi verifici mult mai rapid actiunile din platforma.

Cu ajutiorul acestei extensii, orice afiliat poate urmari direct din browser procentul comisioanelor obtinute in urma promovarii advertiserilor din platforma Profitshare, ori de cate ori intra pe site-ul prin care face afiliere. Totoadata, cei ce isi instalaeaza extensia Profitshare au acces rapid pintr-un singur clik, la generarea de link-uri de afiliere, direct din Google Chrome, fara a fi nevoie de acces in platforma Profitshare.

cum sa faci comisioane

Practic, extensia dezvoltata de cei de la Conversion Marketing va permite afiliatilor sa urmareasca atat statistici rapide despre castigul curent, cat si numarul de click-uri primite si comisioanele ce sunt in asteptare, totul printr-un singur click.

castig afiliere
Plugin-ul se poate instala foarte usor si rapid prin accesarea Chrome Web Store si descarcare a extensiei. Ulterior, tot ceea ce trebuie să faci este să te loghezi cu emailul si parola utilizate la crearea contului de afiliat și te poți bucura de toate funcționalitățile oferite de extensie.

“Nu uita de celelalte resurse utile pe care Profitshare ți le oferă: Aplicația Profitshare pentru smartphone disponibilă în varianta pentru Android și iOS, scriptul pentru link-uri de afiliere, Plugin-ul WordPress Profitshare, feed-urile de produse sau API-ul Profitshare”.

Momentan nu stim daca va exista si varianta de extensia Profitshare pentru Mozilla Firefox, insa, raportat la numarul utilizatorilor de browser Google Chrome, nu cred ca momentan este neaparat nevoie.

Sursa: blog.profitshare.ro

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Leave a Reply

Your email address will not be published.