In preajma lansarii viitorului flagship Soul X7, Allview face un anunt legat de implicarea in contextul epidemiei cu COVID-9 si de una din noile optiuni cu care va fi dotat viitorul Smartphone romanesc. O initiativa de apreciat avand in vedere normele de igiena si distantare sociala din aceasta perioada.

Iata mai jos comunicatul oficial Allview si un video release:

În ultima perioadă, toți suntem atenți la igienă și la minimizarea contactului cu obiectele purtătoare de virusuri, precum smartphone-urile. Pe lângă dezinfectarea periodică a acestora, este recomandat să evităm folosirea lor la cumpărături. Dar cum procedăm cu mesajele importante primite în astfel de momente?

AVI, primul asistent vocal în limba română, îți poate citi cu voce tare notificările primite prin aplicațiile de mesagerie, sau ți le transmite direct în căști, pe viitorul flagship Allview – Soul X7.

Funcția își dovedește utilitatea și în alte scenarii precum transportul în comun sau în propria mașină, atunci când șoferul nu poate folosi telefonul, mesajele fiind redate în difuzorul device-ului sau chiar în sistemul audio al mașinii.

Vă invităm să descoperiți în link-ul de mai jos utilitatea funcției asistentului vocal AVI de a citi mesajele primite, funcție disponibilă pe noul Soul X7.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.