Compania Transfin Holdings, brandul Infinix, a promis, și-a dezvăluit smartphone-ul Zero 5 pentru piața indiană. Camerele video spate duble ale lui Infinix Zero 5, cu suport pentru zoom optic și portret. Are un procesor Octa-Core care pornește dispozitivul cu ajutorul a 6 GB de memorie RAM. Compania a dezvăluit, de asemenea, Infinix Zero 5 Pro, care este identic cu Infinix Zero 5, cu o singură diferență majoră.

Zero 5 preț și disponibilitate
Noul Infinix Zero 5 va fi lansat pe piață începând cu 22 noiembrie la ora 12:00 și va fi exclusiv pentru Flipkart. Zero 5 a fost evaluat la 1.110 LEI și vine în culorile Champagne Gold, Bordeaux Red și Sandstone Black. Infinix Zero 5 Pro vine cu o memorie de stocare de 128 GB și este la prețul 1.210 LEI.

Specificațiile lui Infinix Zero 5
Modelul Infinix Zero 5 este dotat cu un ecran de sticlă curbată, de 2.5 “, cu protecție Corning Gorilla Glass 3. Acesta este alimentat de un procesor Octa-Core MediaTek Helio P25 tactat pana la 2.6GHz cuplat cu memorie RAM de 6GB. Zero 5 conține pachete de stocare de 64 GB, iar Zero 5 Pro are o memorie de stocare de 128 GB. Nu există nicio diferență între cele două telefoane, în afară de spațiul de stocare de la bord. Ambele dispozitive suportă spațiu de stocare extensibil pe card microSD (până la 128 GB). Acesta ruleaza pe Android 7.0 Nougat cu skin-ul personalizat XOS 3.0 al companiei.

Vorbind despre camerele de luat vederi, camerele digitale Zero 5 din spate. Camera din spate este de 12 megapixeli cu senzor Sony IMX386, diafragmă f/2.0 și bliț LED dublu, precum și o cameră secundară de 13 megapixeli cu teleobiectiv, diafragmă f/2,6 și zoom optic 2x. În față, acesta are o cameră de 16 megapixeli cu bliț LED. Telefonul vine cu un scaner de amprente pe spate. Pentru conectivitate există 4G cu VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth. GPS, USB-Type C și jack audio de 3,5 mm. Acesta este dotat cu un acumulator non-detașabil de 4350mAh cu suport rapid de încărcare.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.