Compania sud-coreeana conform programului vechi trebuia sa lanseze smartphone-ul LG G7 la MWC 2018. Cu toate acestea, rapoartele sugereaza o posibila intarziere pentru succesorului lui LG G6, iar acum se zvoneste ca va sosi in iunie si nu va fi numit G7.

Similar cu modelul G6, atractia noua a smartphone-ului ar putea fi display-ul. Asa cum a raportat VentureBeat, smartphone-ul va avea un display de 6,1 inch care promite sa ofere o luminozitate ridicata si consum cu 35% mai putina energie fata de un panou IPS LCD, avand cu un raport de aspect de 18: 9.

Pe langa display, raportul sustine ca noul smartphone va fi alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 845 SoC impreuna cu 4GB de memorie RAM. Zvonurle spun ca va dispune de un dual-camera pe spate de 16 megapixeli, cu lentile f / 1.6. De asemenea, se spune ca vine cu 64 GB de stocare interna, IP68 cu rezistenta la apa si praf, difuzoare stereo, suport HDR, incarcare wiereless, asistent digital si recunoastere vocala. In plus, tehnologia camerei AI de la care o regasim pe LG V30 poate fi de asemenea introdusa in smartphone.

LG Judy este de asteptat sa fie succesorul LG G6, dar nu poate fi numit G7, conform raportului. De asemenea, lansarea sa la MWC 2018 este exclusa, deoarece LG va lansa smartphone-ul Judy in luna iunie. Interesant este faptul ca LG a confirmat luna trecuta ca G7 este in dezvoltare si ca va fi anuntat “la timpul potrivit”. Rapoartele anterioare au sustinut ca LG intentioneaza sa reinvie seria G de smartphone-uri cu o noua schema de numire.

Stiu ca sunteti deocamdata confuzi, dar ramane sa aflam pe parcurs daca aceste zvonuri se adeveresc sau nu, dar cu siguranta stim in totalitate faptul ca LG va lansa in cel putin 4 luni un smartphone nou cu care spera sa impresioneze in acest an.

Sursa: https://gadgets.ndtv.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.