Steam Summer Sale, este o perioada buna in care poti sa iti cumperi jocuri trasnet pentru PC la cele mai mici preturi.Sunt aproape 20.000 de jocuri reduse in aceasta perioada, din care aproape jumatate din ele sunt sub 5 dolari.Dar, o mare parte din ele sunt gunoaie.Am petrecut cateva ore pentru a gasi cele mai bune 5 jocuri, sub pretul de 5 dolari.Vestea cea mai tare, este ca poti sa cumperi toate aceste jocuri la un pret mai mic decat al unui joc de tip AAA.

 

Steam

1.Middle Earth: Shadow of Mordor

Middle Earth: Shadow of Mordor ar putea fi inca o clona a jocului Assassin’s Creed.Sistemul Nemesis a transformat jocul in ceva special, “imbracand” inamicii pe care ii intalniti cu personalitati si ablitati unice, care evolueaza in timp ce va luptati din nou si din nou.

Shadow of Mordor game of the Year Edition cu toate DLC-urile inclose este acum in shop-ul Steam la pretul de 3.99 dolari.Oferta expira pe 5 Iulie.

 

Steam

2.Outlast

Outlast 2 a fost recent lansat, dar cea mai mare plangere a fost ca acesta nu a fost la fel de bun cum a fost predecesorul sau, care la momentul lansarii sale a fost cel mai infricosator joc.Daca nu aveti timp sa luati o camera cu vizionare nocturna si sa explorati un azil de nebuni, puteti cumpara acest joc de pe Steam la preul de 2.99 dolari.Daca vreti si DLC-ul Outlast Whistleblower, trebuie sa mai platiti inca 1.34 dolari.

 

Steam

3.Dishonored

In partea cealalta, Dishonored 2 a fost lansat mai tarziu anul acesta si acum este blestemat ca niste bug-uri de la lansare au fost spulberate.Este construit pe umerii unui gand clasic, ca si captivantul Dishonored, care a atras legende precum Thief sau Deux EX.Singurul lucru mai bun decat Dishonored este pretul acestuia, care este de 2.99 dolari.

 

Steam

4.Metro Redux

Metro 2033 si Metro: Last Night sunt tensionate, atmosfera shooter-ului first-person se intampla la metrou in perioada Rusiei post-apocaliptica – pana cand o sa fiti atrasi in raurile ramase la suprafata.Versiunile Redux finiseaza fiecare joc cu mai multe imagini vizuale. Amadnoua jocurile sunt la pretul de 4.99 dolari.Este un moment bun de cumparare a jocurilor inainte sa se lanseze noul Metro:Exodus.Daca nu aveti posibilitatea de a cumpara ambele jocuri si puteti sa cumparati doar un joc, prima data cumparati Metro 2033.

 

Steam

5.This War of Mine

This War of Mine, te pune in locul unui simplu civil care incearca sa supravietuiasca pe terenul sfasiat de razboi.Nu este o “distractie” in clasicul sens al cuvantului.Dar This War of Mine este puternic, sobru, cu o deschidere vizuala buna si incredibil de bine asamblat.Este un joc foarte tare si sigur iti va ocupa o buna bucata din timp.Acesta este prezent pe Steam la pretul de 3.99 dolari.

In final putem spune ca toate aceste jocuri fac exact 23.94 dolari sau 25.28 dolari cu tot cu Outlast Whistleblower.Deci, distractie placuta.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.