HP a lansat tableta ZBook x2, susținând-o ca fiind “prima stație de lucru detașabilă din lume”. Compania vizează designerii cu noua tabletă detașabilă, care suportă stiloul digital. Acesta are pretul de 1.749 dolari si va fi disponibil incepand cu luna decembrie.

Produsul HP ZBook x2 se află în față împotriva cărții Microsoft Surface Pro și Surface Book. De asemenea, vine cu sistem de răcire activ cu două ventilatoare. Acesta este dotat cu un stand de încorporare, precum și o tastatură detașabilă din spate. Tastatura se conectează la HP ZBook x2 prin Bluetooth și poate fi utilizată chiar și fără a fi atașată la tabletă. Dispune de taste rapide HP cu 18 comenzi rapide pentru aplicații Adobe. Tableta poate fi andocată pe ecran prin intermediul portului HP ZBook Dock cu Thunderbolt 32. Acesta susține, de asemenea, laptop-mode în care utilizatorii pot utiliza stația integrată de 160 de grade și tastatura de dimensiuni mari. HP spune că stiloul Wacom EMR răspunde instantaneu la o latență aproape zero și poate detecta 4096 de niveluri de presiune. Cea mai bună parte este că stiloul nu necesită încărcare.

Dispune de un ecran tactil anti-orbire cu LED-uri de 14 inci, cu o rezoluție a ecranului de 3840×2160 pixeli. Acesta va veni în opțiunile de SSD de 128 GB, 256 GB, 512 GB și 1TB.

ZBook x2 va rula Windows 10 Pro și va fi alimentat de procesoare quad-core Intel Core i7 sau i5 cu până la 4.2GHz. De asemenea, vine cu opțiunea grafică NVIDIA Quadro. Cu o memorie RAM de 32 GB, HP susține că ZBook x2 vine cu o capacitate de două ori mai mare decât orice alt computer detașabil. HP ZBook x2 se spune că oferă până la 10 ore de viață a bateriei și suportă și încărcarea rapidă, unde dispozitivul se încarcă cu 50% în doar 30 de minute. Printre alte caracteristici ale tabletei se numără un scaner de amprente, o certificare standard militară MIL-STD 810G, o cameră spate de 8 megapixeli și o cameră frontală de 720p.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.