AMD a anuntat ca va lansat Radeon RX VEGA peste doua luni

Acum ceva timp AMD promitea ca va lansa noua serie de placi video RX VEGA pana la sfarsitul lunii iunie, insa va trebui sa asteptam ceva mai mult conform ultimelor detalii oferite de AMD acum cateva zile la COMPUTEX in Taipei. Compania a dezvaluit ca Radeon Vega Frontier va fi gata pana pe 27 iunie, dar se pare ca va fi o placa video dedicata pentru grafica si nu pentru gaming. Asadar, entuziastii de jocuri PC au motive sa fie nefericiti, deoarce RX VEGA Frontier Editon nu va fi o placa video de gaming conform asteptarilor…

AMD a vorbit la Computex 2017 la mod general despre procesoarele Ryzen si in mare parte despre ceea ce stim deja ca urmeaza sa lanseze, deci nimic nou de aceasta data. Vestea pe care cu totii o asteptam era despre introducerea unei noi serii de placi grafice pentru consumatorii de jocuri PC.

Din pacate, reprezentantii AMD nu au oferit prea multe detalii despre VEGA Frontier Editon, dar au anuntat ca momentan gamerii vor trebui sa mai astepte, mai ales ca prima lansare a acestei editii va fi destinata pentru designeri.

Lisa Su, CEO AMD, a anuntat ca vom afla mai multe detalii despre AMD Radeon Vega abia la evenimentul SIGGRAPH care va avea loc in perioada 30 iulie – 3 August 2017. Su, nu a spuns insa nimic despre editia VEGA pentru gameri ci doar ca anuntul oficial va fi facut la evenimentul de la sfarsitul lunii iulie. Asadar, inca aproape 2 luni de asteptare pana la prezentarea oficiala a Radeon RX VEGA.

Sursa: www.pcgamer.com | www.pcworld.com

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.