Motorola a lansat Moto E6s un telefon cu o cameră de 13 MP

E momentul să faci cunoștință cu cel mai nou produs din familia moto e, Moto E6s – un nou dispozitiv Motorola care îți oferă un sistem dual de camere foto de top și performanță ultra receptivă la un preț accesibil.

Moto E6s face fotografii uimitoare, de calitate superioară, datorită noului sistem dual de camere foto. Camera de 13 MP cu focalizare ultra rapidă face fotografii creative împreună cu senzorul de profunzime pentru un fundal blurat și portrete superbe. Conținutul surprins se vede pe un display-ul Max Vision de 6.1”. În plus, te poți bucura de perspectiva wide-view, cu ajutorul căreia filmele, programele și jocurile preferate vor prinde viață într-un mod unic până acum – potrivindu-se perfect în mâinile tale.

Sistem cu două camere, de 13 MP

Ecran Max Vision de 6,1″

Performanță ultra-rapidă

Cititor de amprente accesibil

Acum e și mai simplu să accesezi rapid și ușor dispozitivul cu un cititor de amprentă localizat convenabil și discret la spatele telefonului. Odată ce te-ai conectat, uită de lag datorită procesorului octa-core ultra receptiv de 2.0GHz.  Moto E6s răspunde la fiecare atingere, apăsare și glisare, astfel încât să poți accesa imediat ceea ce te interesează. Cu 32 GB de stocare incorporată, ai suficient spațiu pentru fotografii, muzică și filme și poți oricând adăuga până la 256 GB utilizând slotul pentru cardul microSD.

Moto E6s vine cu un design rezistent la apă, care protejează telefonul atât la interior, cât și la exterior.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.