Una dintre marile parti ale browser-ului Google Chrome pe Android este meniul Chrome: chrome://flags care va permite sa optimizati tot felul de setari distractive si experimentale. Daca sunteti tipul de persoana care prefera Android pentru optiunile de personalizare, va veti bucura sa stiti ca puteti muta bara de adrese Chrome in partea de jos a ecranului utilizand acest meniu interesant.

Deplasarea barei de adrese Chrome nu ofera avantaje reale, cu exceptia confortului. Persoanele cu maini mai mici ar trebui sa gaseasca mult mai usor bara de navigare si sa ajunga mult mai repede dupa ce a fost mutata in partea de jos a ecranului.

Pentru a beneficia de aceasta optiune urmati pasii de mai jos:

Pasul 1: Intrati in aplicatia Google Chrome de pe telefonul dvs. Android.

Pasul 2: Dupa deschiderea Chrome-ului, apasati pe bara de adrese si scrieti urmatoarea comanda: chrome: // flags.

Pasul 3: Acum tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti optiunea “Chrome Home Android” in lista data. Fara indoiala, este o sarcina grea, de aceea ne vom folosi de optiunea numita ‘’Gaseste in pagina’’ (Find in page) apasand pe pictograma de meniu.

Pasul 4: In caseta , incepeti sa introduceti optiunea “Chrome Home Android” pe care doriti sa o cautati. O data gasita aceasta optiune atingeti sageata derulanta si alegeti optiunea “Activat”(Enabled). In cazul in care nu va este de folos aceasta caracteristica o puteti dezactiva la loc prin apasarea optiunii ‘’Dezactivare’’(Disable).

Pasul 5: Odata ce ati activat aceasta optiune, schimbarile dvs. vor avea efect dupa ce restartati aplicatia Chrome.

Daca aveti vreo nelamurire sau alte propuneri de tutoriale va stam la dispozitie in rubrica de comentarii.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.