Cu Doom venind pe Nintendo Switch, am apreciat că dezvoltatorii nu au nici o scuză să ignore consola Nintendo. Și se pare că Rockstar Games este obligat sa o faca. Nu numai, compania intenționează să lanseze LA Noire pentru Nintendo Switch, dar dacă se crede un domeniu profitabil, am putea vedea că Grand Theft Auto V este disponibil pe Nintendo Switch.

Pe NeoGAF, cel mai popular forum al jocurilor, un utilizator cu numele Vern a răspuns cu “răbdare” la întrebările unui post GTA V pentru Nintendo Switch. Anterior, Vern a fost primul care a spus de LA Noire pentru Nintendo Switch înainte de dezvăluirea oficială de la Rockstar.

De la lansarea sa în 2013, GTA V a fost unul dintre cele mai vandute jocuri din toate timpurile. Si in timp ce Rockstar nu pare sa aiba planuri pentru un GTA VI curand, GTA Online a aparut – pe care compania mama Rockstar, Take-Two, o reprezinta un important driver de venituri. Atât de mult încât Red Dead Redemption 2 – următorul joc nou al lui Rockstar ar fi ceva asemănător.

Pe limbajul castigurilor, investitorii au fost îngrijorați că modul online pentru Red Dead Redemption 2 poate să “canibalizeze” GTA Online. CEO-ul Strauss Zelnick a simțit altceva.

“Îmi place să spun că divertismentul este un “animal” neobișnuit. Și acele proprietăți de divertisment nu concurează cu alte proprietăți și că nu ai nevoie niciodată de divertisment “, a spus el.

“Divertismentul este ceva ce vrei sa ai, dar nu este nevoie să ai. Dacă nimic din piață nu vă atrage la un moment dat, nu există niciun motiv să mergeți și să-l primiți. Și dacă mai multe lucruri vă vor atrage atenția, cumparatorii vor consuma toate aceste lucruri.”

El a continuat să spună că Take-Two este “incredibil de încântat” de modul online al jocului și că informațiile viitoare despre acesta vor veni direct de la Rockstar Games.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.