Nintendo Switch – data de lansare, pret si hardware

Nintendo Switch este una din cele mai asteptate lansari ale anului. Colosul de pe piata de gaming isi face revenirea cu o lansare cu totul inedita: o consola care integreaza o tableta si un sistem de andocare pentru distractia mobila. Cum nimeni nu a mai auzit de asa ceva pana acum, suntem cu totii nerabdatori sa punem mana pe noua jucarie!

Data de lansare si specificatii
Dupa revenirea recenta a jocului Mario, consola Nintendo Switch urmeaza sa fie lansata pe 3 martie, vanzarile fiind deja deschise pentru comenzile in avans. Consola Nintendo Switch va fi lansata initial in 31 de tari, urmand apoi ca oferta sa se extinda. Nintendo Switch este un hibrid de consola si tableta de 6.2 inch, cu ecran HD si controllere detasabile. Atunci cand consola este andocata, aceasta poate fi folosita pentru gaming-ul pe un ecran mare de televizor.

In ceea ce priveste performanta, consola va folosi un procesor octa core si o configuratie video Nvidia. Sursele spun ca ar urma sa fie integrata o configuratie asemanatoare cu Tegra X1. Configuratia ar trebui sa permita redarea 4K la 30 de cadre pe secunda.

Nintendo Switch va avea o memorie interna de 32 GB, destul de mica dupa parerea multora. Aceasta va putea fi extinsa folosind un card microSD.
Cu un pret de aproximativ 300 de dolari, consola este ceva mai scumpa decat se anticipa printre cunoscatori. In ceea ce priveste jocurile si accesoriile, un joc va vosta in jur de 30-40 de dolari, iar un set suplimentar de controllere va costa in jur 80-90 de dolari.

Printre jocurile compatibile cu Nintendo Switch se numara The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Super Mario Odyssey sau Arms. Lista continua cu jocuri de la zeci de producatori. Printre acestia se numara Electronic Arts, GameTrust, Konami Digital Entertainment, Nippon Ichi Software, UBISOFT, Warner Bros. Interactive Entertainment si multi altii.

Nintendo Switch este o aparatie cu totul speciala, care va face cu siguranta mare valva in randul gamerilor si va face o competitie puternica rivalilor de la PlayStation si XBOX. Modelul fusese anuntat ca fiind ceva fara precedent inca din 2015. Iata ca niponii s-au tinut pe deplin de cuvant. Pe 3 martie vom afla configuratia completa a consolei si vom putea vedea o lista mai specifica a jocurilor disponibile, precum si a sistemului de joc online. Nu putem decat sa asteptam cu entuziasm evenimentul!

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.