Editorul lui Grand Theft Auto V (GTA V), Take-Two, a anunțat că jocul a vândut peste 90 de milioane de unități în întreaga lume, cu componenta multiplayer, GTA Online fiind cel mai mare motor al cheltuielilor de consum în ultimul trimestru. GTA Online va vedea mai multe actualizări de conținut în lunile următoare.

Aceasta înseamnă că GTA V a vândut 15 milioane de unități doar în 2017. Nu este prea șovăielnic pentru un joc lansat inițial în 2013. Pentru a o pune în perspectivă, Star Wars Battlefront 2 a vândut șapte milioane de unități și a fost sub așteptările editorului EA.

“Privind numerele și contabilitatea pentru versiunile PS3, 360 și PC, putem spune că mai mult de unul din trei proprietari PS4 și XB1 [Xbox One] au o copie a lui Grand Theft Auto 5.

“Ne așteptăm la un alt an record pentru Grand Theft Auto Online”, a declarat Strauss Zelnick, directorul executiv al Take-Two, într-un apel câștigător. “Totul merge mai bine decât se aștepta și avem așteptări destul de mari.”

Compania a raportat un profit net de 25,1 milioane de dolari sau 21 de cenți pe acțiune, în trimestrul trei, încheiat la 31 decembrie, în comparație cu o pierdere de 29,8 milioane de dolari, cu un an mai devreme. Take-Two a declarat că a avut un beneficiu net de 11,9 milioane de dolari în ultimul trimestru de la revizuirea codului fiscal al SUA.

Cu Red Dead Redemption 2 datorat mai târziu în acest an, lucrurile par să caute Take-Two. Mai mult, considerând că va veni cu o componentă online care pare a fi la fel de robustă ca ceea ce am văzut cu GTA Online.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts