Far Cry 5 Montana: Primul trailer Oficial, noutati si detalii despre locatia din storyline [VIDEO]

Iata ca a dupa multe teaseing-uri aparut si primul trailer oficial Far Cry 5 insotit de informatii si detalii despre joc, locatia actiunii, storyline sau platformele pe care va rula. Astazi, Ubisoft a lansat primul trailer oficial pentru viiorul Far Cry 5, prilej cu care am aflat cat de bine arata si data exact a lansarii.

Asadar, data lansarii oficiale a jocului Far Cry 5 va fi pe 27 Februarie 2018 si va exista pe urmataorele platforme: PC, Xbox One și Play Station 4. Se pare ca Ubisoft s-a gandit si la viitoarele platforme PS4 Pro și Xbox Project Scorpio, asa ca si ele sunt in plan sa primeasca varianta de joc dedicata.

Far Cry arata bestial: are grafica excelenta, o poveste noua si multe elemente noi
Intr-un articol anterior am scris ca am o presimitre in legatura cu locatia din joc si spuneam ca ar fi interesant sa avem in centrul atentiei America de Sud, mai exact Brazilia. Nu a fost sa fie America de Sud, insa ne-am ales cu Montana o regiunea vestica controversata a Statelor Unite. Orasul se va numi Hope County si bineinteles ca va fi unul fictional, dar bazat pe structura regiunii Montana.

Ce aduce nou Far Cry 5?
Ubisoft ne-a facut o surpriza placuta cand a dezvaluit locatia actiunii din joc, dar mai mult decat atat, ne-a surprins cu noua optiune de creare personaj de la zero. Cu alte cuvinte, in Far Cry 5 ne vom putea crea singuri personajul de la zero, personaj reprezentat de ajutorul de serif relocat recent in orasul Hope County. Aventura ajutorului de serif incepe odata ce face cunostinta cu reprezentantii unui cult religios pe nume “Eden’s Gate” care ii vor pune “bete in roate” noului ajutor de serif. In ajutorul acestuia vor veni pe rand un preot de culoare, un pilot localnic si o barmaninta ca carei pasiune ascunsa este creare de cocktailrui explozive.

Toti acestia vor crea o atmosfera tipic americana in care vom avea de toate: actiune, explozii, sange, arme, vehicule, avioane, si mult, mult sange.

Experienta si gameplay
La acest capitol Ubisoft a facut cateva imbunatatiri aducand noutati si elemente in zona de experienta de joc. In afara de posibilitatea de contruire personaj de la zero putem adauga si alte aspecte ca zborul cu avionul si optiunea de efectuare bombardamente asupra unor puncte strategice controlate de “Eden’s Gate” sau posibilitatea de a implica animalele in actiuni ca atacatul inamicilor sau furatul armelor. Interesant nu-i asa?

Far Cry 5, un Shooter care promite
Stim locatia, stim personajele si am aflat despre data de lansare. Ce lucruri importante mai trebuie sa stim despre FARCRY5?

– Hope County este o zona ocupata si controlata de o banda religioasa numita “Eden’s Gate”;
– personajul principal este ajutat de localnici in lupta pentru eliberarea comunitatii asediate;
– poti explora cu usurinta raurile, peisajele si intaltimile zonei Hope County alaturi de un vehicul si o arma potrivita;
– ai libertatea de a merge in orice directie oricum, oricand si oricat;
– joci impotriva lui Joseph Seed si a echipei lui, iar actiune se desfasoara in functie de alegerile tale;
– poti conduce sau pilota vechicule emblematice americane pe care le poti crea de unul singur. De la avioane si elicoptere la ATV-uri si tractoare.

Cu mai multe detalii despre Far Cry 5 vom afla in curand, mai exact pe 12 iunie 2017 la evenimentul anual organziat de Ubisoft.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.