Telefoanele celor de la Google, Pixel 2 si Pixel 2 XL, sunt setate sa fie lansate in curand. Rapoartele recente spun ca gigantul va introduce pe telefoanele acestuia procesorul Qualcomm Snapdragon 836 SoC. Noile rapoarte spun ca cei de la Qualcomm nu lucreaza la nici un procesor SnapDragon 836 SoC. Prin urmare, nici Google Pixel 2 sau Pixel 2 XL nu va gazdui acest procesor. Dezvoltatorii XDA citează sursele sale “foarte fiabile”, de a raporta că Snapdragon 836 SoC nu există deloc. Asta inseamna ca Qualcomm nu lucreasa la acest procesor, dar asta nu inceamna ca asta nu se va intampla nici in viitor. Qualcomm ar avea un procesor de tip SoC planificat pentru ultimul trimestru al anului 2017 si pentru primul trimestru al anului 2018.

Google

Acum un an, conpania Qualcomm a lansat un update pentru Snapdragon 820 SoC, iar dispozitivele originale Google Pixel aveau procesorul Snapdragon 821 SoC integrat in acesta. Acest trend nu este practicat de catre cei de la Qualcomm. Anul acesta Qualcomm Snapdragon 835 s-a descurcat foarte bine pentru el insusi, iar aceste procesoare nu au avut toate nevoie de un update. Chiar si cei de la Android Police au spus intr-un raport separat al acestora, ca Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL va suporta doar Qualcomm Snapdragon 835.

Smartphone-urile Pixel 2 si Pixel 2 XL sunt programate la lansare in data de 5 Octombrie a acestui an. Google Pixel 2, varianta facuta de catre cei de la HTC, se spune ca va avea o caracteristica de stil numita EdgeSense, in timp ce fratele sau mai mare, Pixel 2 XL va fi probabil construi de catre cei de la LG Electronics. De asemenea, de la versiunea mai mare a telefonului, sea asteapta sa aiba un display fara margini de tip 18:9. Ambele telefoane vor veni cu Android Oreo 8.0.1, direct din cutie. In plus, Pixle 2 se asteapta sa vina in doua versiuni, una de 64GB si alta de 128GB memorie interna.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.