Aplicatia Google Allo a fost lansata in septembrie 2016 si avea ca scop inlocuirea celorlante servicii de mesagerie (WhatsApp, Messenger, Skype), dar din cauza caracteristicilor saracacioase pe care aceasta le oferea a fost respinsa de multi utilizatori. In loc sa lucreze pentru aducerea a ceva unic, inedit ce ar fi salvat aplicatia , echipa Allo a distrus primul an (si toata lansarea lor) lansand caracteristici inutile, cum ar fi autocolante suplimentare si suport animat GIF.

Dar pentru a se revansa acestia aduc in sfarsit dupa o lunga perioada de timp interfata web a aplicatiei. Insa nu va bucurati prea repede, deoarece aceasta versiune web a aplicatiei aduce si o serie de dezavantaje. Unul dintre aceste dezavantaje ar fi ca aceasta functioneaza numai pe browser-ul Chrome– utilizatorii Edge, Firefox, Opera, Safari etc, neavand aceasta posibilitate, dar speram sa fie disponibila cat de curand pe toate browserele.

Interfata Web are majoritatea caracteristicilor Allo pe care le-ati asteptat, cum ar fi autocolante, emoji-uri si capacitatea de a atasa poze. De asemenea, puteti sa trimiteti mesaje catre Asistentul Google, care este afisat ca un contact, insa aceasta versiune a Asistentului Google nu are majoritatea upgrade-urilor care au ajuns pe telefon si versiunile Google Home de pe parcursul anului trecut. De asemenea, versiunea Web nu accepta functia “Wiper Shout” a lui Allo, care va permite sa modificati dimensiunea textului.

Eu unul astept ceva nou la aceasta aplicatie care sa ma motiveze sa o instalez, pana atunci haideti sa vedem cum putem accesa interfata web a aplicatiei:

  • Deschideți aplicația Allo pe telefonul Android.
  • Deschideți meniul din aplicatie și faceți click pe “Allo for web”.
  • Scanați codul QR afișat pe computer.

  • O data scanat codul QR va puteti bucura de interfata web a aplicatiei Google Allo.

Daca aveti vreo nelamurire cu privire la pasii de mai sus va stam la dispozitie in rubrica de comentarii !

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.