Cu câteva săptămâni în urmă, Best Buy a lăsat să “alunece” informatii despre Google Home Max pe 11 decembrie. Ei bine, este oficial 12 decembrie, așa este și Home Max aici.

Home Max a intrat în vânzare la câțiva comercianți cu amănuntul în această dimineață. Puteți să-l luați pentru 399 dolari de la Best Buy și Verizon chiar acum. Google Store vă solicită încă să vă înscrieți în lista de așteptare, iar alți comercianți cu amănuntul, cum ar fi B & H Photo, nu il listează în stoc încă. Suntem siguri că vor veni în curând, dar acum singura dvs. opțiune de a obține unul este Best Buy sau Verizon.

Estimările de livrare pentru Best Buy au pus-o în mâinile tale cât mai devreme de miercuri, 13 decembrie, dar se pare că nu va fi în magazin până în ziua următoare – joi, 14 decembrie. În prezent, Verizon oferă transport gratuit de două zile, dar nu au fost lansate încă detalii în magazin.

Cu Home Max, Google intr-adevar împinge calitatea audio. Difuzorul are duble woofere de 4.5 inch și tweetere personalizate, de 0.7 inch, care îi dau de 20 de ori puterea obișnuită a Google Home. Poate fi plasat vertical sau orizontal și are Smart Sound – o funcție care distruge în mod dinamic difuzorul, în funcție de spațiul în care se află. Acesta este dotat cu un port USB tip C și un comutator pentru microfon și se conectează la dispozitive printr-un căști de 3,5 mm jack, Chromecast sau Bluetooth.

Ramane de vazut cand cei de la Google or sa lanseze Google Home Max si in Romania.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.