Peste 250 de milioane de utilizatori folosesc Instagram Stories zilnic. Aceasta caracteristica a celor de la Instagram creste in fiecare zi prin salturi foarte mari. Aceste salturi sunt suficiente pentru a intrece Snapchat-ul. Pentru cei ce nu stiu, Instagramul a copiat aceasta caracateristica de la Snapchat. Instagram Stories o sa devina din ce in ce mai atractiv cu noul update al acesteia. Acum, Instagramul te lasa sa raspunzi la Stories ( sau Povesti ) cu ajutorul fotografiilor si videoclipurilor. Dar, ceea ce cred ca nu v-ati asteptat este ca poti edita fotografiile sau videoclipurile cu care raspunzi la Instagram Stories. Poti sa adaugi filtre, stickere sau orice alt instrument al camerei. Separat de asta, cei de la Instagram au recunoscut ca a fost un bug in sistemul acestora care ii deconecta fortat pe utilizatori, dandu-le impresia ca li s-au fost sterse conturile.

Ca tot vorbim despre noua caracteristica a celor de la Instagram, utilizatorii pot sa aleaga orice prieten si sa ii raspunda la Insta Story-ul lui. Poate trimite videoclipuri sau imagini, plus un text aditional unde utilizatorul poate sa scrie orice. Acum, va intrebati cum sa raspundeti la Insta Story-urile prietenilor vostrii, nu ? Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu. Ca sa trimiteti un videoclip sau o fotografie, trebuie sa apasati pe noul buton in forma de camera, de pe Insta Story-urile prietenilor vostrii. Dupa ce faceti videoclipul sau fotografia, o sa fiti capabili sa folositi orice instrument pe care Instagram il ofera. De exemplu, puteti sa folositi filtre faciale, stickere sau chiar functia de Rewind. De asemenea, dupa ce raspundeti la Insta Story-ul prietenului vostru, o sa vedeti un sticker pe ecran pe care puteti sa il mutati pe toata suprafata ecranului.

Instagram

In partea opusa, prietenul vostru o sa primeasca fotografia sau videoclipul in mesajele sale directe, unde acesta poate sa apese pe mesaj si sa vada un thumbnail al Story-ului unde ai comentat. Thumbnail-ul este vizibil doar pentru el. Dupa aceea, tu o sa stii cand si daca prietenul tau a raspuns sau nu la fotografia sau videoclipul trimis. Aceasta caracteristica va veni pe Android cu versiunea 10.29 si pe IOS cu versiunea de 10.28.

Reintorcandu-ne la bug-ul din Instagram, acestia spun ca o sa remedieze problema pe cat de de repede posibil. In ultimele 24 de ore, o mare parte din utilizatorii Instagram s-au plans ca au intampinat acest bug. Acestia au spus ca s-au delogat din conturile lor de pe Instagram, dar cand venea vorba sa se autentifice inapoi, acestia nu mai puteau face asta. Asta a facut ca utilizatorii sa creada ca acestora li s-au sters conturile, pe cand nu era asa. Alti utilizatori ai acestei platoforme de socializare au spus ca atunci cand s-au autentificat au primit un mesaj in care spunea ca acestia au violat termenii de utilizare Instagram, iar cum asta nu era tot, acestora li s-au dat posibilitatea de a afla mai mult despre aceasta greseala.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.