evomag.ro

În cazul în care consideri că nu vei mai folosi Facebook niciodată, poți solicita ștergerea definitivă a contului tău. Te rugăm să reții că nu vei putea să-ți reactivezi contul sau să recuperezi informațiile pe care le-ai adăugat. Înainte de a face acest lucru, îți recomandăm să descarci o copie a informațiilor tale de pe Facebook. Apoi, dacă dorești să soliciți ștergerea definitivă a contului fără nicio opțiune de recuperare, conectează-te la cont și anunță-ne.
Dacă îți ștergi contul, ceilalți utilizatori nu îl vor mai putea vedea pe Facebook. Pentru ca tot ce ai postat să se șteargă, de exemplu, fotografiile, actualizările de stare sau alte date stocate în sistemele de copii de rezervă, poate fi nevoie de până la 90 de zile. Cât timp ștergem aceste informații, ele nu vor accesibile altor persoane care folosesc Facebook.
Unele dintre acțiunile tale de pe Facebook nu sunt stocate în contul tău. De exemplu, este posibil ca un prieten să aibă în continuare mesajele de la tine, chiar și după ștergerea contului tău. Aceste informații se păstrează după ce ștergi contul.
Ce trebuie sa faci?
1. Trebuie sa fii logat pe facebook cu acelasi cont pe care vrei sa il stergi definitiv.
3. Selecteaza ca in imagine de mai jos butonul “DELETE MY ACCOUNT”

evomag.ro

Poti comenta si pe Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.