Cum recuperezi pozele de un HDD defect? Ai nevoie de o solutie pentru recuperare poze?

Poate ca unul din cele mai frustrante momente este cel in care descoperi ca ti s-a defectat suportul media pe care aveai stocate pozele din vacanta memorabila din Turcia, pozele de la nunta sau de la botez, pozele cu parintii tai de la un eveniment special etc. Adevarul este ca nimanui nu i-ar veni bine sa piarda pe nepusa masa pozele la care tine cu adevarat. Din fericire, daca ajungi intr-o astfel de situatie, trebuie sa stii ca nu totul este pierdut. Pozele tale ar putea fi recuperate de catre o firma specializata in acest domeniu. Fie ca ai avut pozele pe un stick usb, pe un card de memorie de la camera foto sau chiar pe un hdd normal, specialistii de la firma de recuperari date te pot ajuta sa intri din nou in posesia lor.

Cum decurge procesul pentru recuperarea pozelor?

1. Prima data trebuie ca echipamentul tau sa ajunga la firma de recuperari date. Daca esti din tara, esti in izolare sau nu vrei sa te deplasezi direct la service-ul firmei de recuperari date, ai posibilitatea sa-l trimiti prin curierat rapid. Cand ajunge in service, el va fi preluat de un reprezentat si va primi o nota de intrare in service, nota ce atesta si confidentialitatea datelor.

2. Urmatorul pas pentru recuperarea pozelor este diagnosticarea. Un tehnician specialist in recuperare date va analiza hardul, cardul de memorie sau stickul usb si va formula un diagnostic pe baza celor observate. Tot acum, ti se va comunica si un pret aproximativ pentru serviciile de recuperare poze. Ti se va spune si cam cat va dura recuperarea pozelor. Desigur, pretul nu este fix, ci variaza in functie de complexitatea procedurii de recuperare a pozelor. Trebuie sa stii ca acest proces este unul extrem de minutios si necesita tehnologii specifice precum si echipamente profesionale.

3. In etapa a 3-a are loc recuperarea efectiva a pozelor pe care credeai ca le-ai pierdut pentru totdeauna. In functie de diagnostic si de defectiunea mediului de stocare – hdd, stick, card de memorie – se vor aplica anumite proceduri pentru recuperare. Datele vor fi recuperate partial sau total, in functie de severitatea problemei (defectare echipamentului).

4. Ultimul pas pentru recuperarea pozelor este livrarea acestora. Tot ce se recupereaza iti este livrat pe un hdd separat sau prin CLOUD ori FTP, dupa cum doresti. Dupa ce ai primit datele, acestea vor mai fi pastrate inca 5 zile la firma de recuperari date, dupa care vor fi sterse definitiv. Se pastreaza inca 5 zile pentru ca tu sa ai timp sa verifici pozele primite si sa vezi ca totul este in regula, asa cum ti-a fost prezentat rezultatul recuperarii.

Ai nevoie de recuperare fotografii de pe hdd, stick sau carduri de memorie? Cauta recuperaridate.ro

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.