Suntem intr-o lume in care copiii au din ce in ce mai mult acces la internet prin dispozitive portabile, cum ar fi tablete, smartphone-uri, laptop-uri, de aceea preocuparile pentru siguranta lor si utilizarea adecvata cresc. Parintii din ziua de azi doresc sa stie ce fac copiii lor cu dispozitivele din maini si cu aceste cunostinte, avand un mic control asupra a ceea ce pot face si a ceea ce nu pot ofera un avantaj suplimentar.

Pentru a ajuta acesti parinti, prezentam cea mai buna solutie pentru a monitoriza utilizarea dispozitivelor Android si pentru a efectua controale adecvate la timp.

Pentru a va ajuta sa alegeti o aplicatie de control parental pentru Android din varietatea larga disponibila va vom arata cateva functii pe care ar trebui sa le aiba obligatoriu.

# 1. Utilizarea dispozitivului

Trebuie sa monitorizati utilizarea dispozitivului pentru a ramane la curent cu modul in care il utilizeaza copilul dvs. pentru a afla daca tehnologia este cea care ii distrage atentia.

Cu orice aplicatie de control parental buna, puteti:

  • Verifica jurnalele de apeluri
  • Vizualiza persoanele de contact cu detalii
  • Verifica aplicatiile instalate

# 2. Comportamentul web

Pentru a afla ce viziteaza adolescentul dvs. pe web, istoricul cautarilor va poate ajuta sa aflati cauza principala a distragerii acestuia. Utilizand aplicatia puteti:

  • Verifica istoricul navigarii
  • Vizualiza marcajele si favoritele
  • Pastra un ochi pe cele mai multe site-uri vizitate

Avand in vedere caracteristcile prezentate mai sus, aplicatia FamilyTime care este recunoscuta ca o aplicatie puternica de control parental pentru Android este o alternativa foate buna.

Aplicatia ofera toate caracteristicile de mai sus si o serie de alte plusuri pentru a prelua controlul, cum ar fi:

  • Urmarirea listelor de contacte: Urmariti orice contact suspect si primiti alerte daca contactul este facut de oricare dintre part
  • Aplicatii cu lista neagra: Restrictionati accesul aplicatiilor pe care nu doriti sa le foloseasca copiii dvs.
  • Blocarea dispozitivelor de la distanta: blocati telefoanele pentru a opri utilizarea la ore necorespunza
  • Programarea blocarii automate a ecranului: Limitati timpul de afisare al copiilor programand blocarea ecranelor auto pentru anumite durate de timp, in special orele de somn, timpul de studiu si durata de masa.

Pentru a incerca aceasta aplicatie, descarcati-o din Google Play de aici.

Siguranta copiilor este prioritatea dvs.

Pastrarea copiilor in siguranta este instinctul de baza al fiecarui parinte. Utilizati modalitati inteligente pentru a va proteja copii nu numai in lumea cibernetica, ci si in viata reala. Acum puteti utiliza aplicatia de control parental pentru Android pentru a va indeparta toate grijile legate de siguranta copilului dvs. online.

Daca aveti probleme, nu ezitati sa comentati mai jos si sa ne anuntati.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.