Ecranul de blocare din Windows 10 aduce si avantaje si dezavantaje utilizatorilor. Pe de o parte exista unii utilizatori pe care nu-i deranjeaza sa vada o imagine frumoasa, impreuna cu un buletin de stiri, cateva notificari si ora din zi.

Altii o considera o risipa de timp. De ce ati glisa cu mouse-ul doar pentru a ajunge la ecranul actual de conectare? Nu este mai rapid fara? Asta numai voi puteti decide. Pana atunci astazi am sa va arat cum puteti dezactiva ecranul de blocare din Windows 10 Creators Update pentru orice eventualitate.

Nota: Dezactivarea ecranului de blocare este acum pe deplin posibila in Windows Creators Update indiferent daca executati editiile Home sau Pro (inclusiv Enterprise si Education).

Daca nu mai doriti sa vedeti experienta de intampinare Windows, utilizati acesti pasi:

  • Deschideti Settings din meniul start (partea stanga jos).
  • O data ajunsi faceti click pe categoria System.
  • Faceti click pe Notifications & actions din partea stanga.

  • In sectiunea Notifications, dezactivati functia Show me the Windows welcome experience after updates and occasionally when I sign in to highlight what’s new and suggested.

Odata ce ati finalizat acesti pasi, dupa un restart nu veti mai vedea ecranul de intampinare. Desigur, aceasta setare nu va fi pastrata daca efectuati o instalare curata, deoarece acest proces sterge setarile, aplicatiile si fisierele.

Parerea mea este ca aceasta functie este mai avantajoasa pentru laptop-urile cu ecran tactil si tablete.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.