Ecranul de conectare este primul lucru pe care il vedeti atunci cand porniti sistemul sau comutati la un alt cont. Nu e cel mai bun loc pentru a pune o lista cu produse alimentare, dar nu este un loc rau pentru a pune un memento important sau informatii utile. Singura problema este ca nu se poate adauga doar un mesaj pe ecranul de blocare din Windows 10, ci va trebui si un titlu.

Trebuie sa parcurgeti cativa pasi pentru a face acest lucru. Windows 10 nu are un instrument sau o setare dedicata pentru a realiza acest lucru. Solutia dvs. consta in Registry Editor din Windows 10. Va trebui sa editati doua chei, sau poate chiar sa le si creati, pentru a adauga un mesaj personalizat pe ecranul de blocare din Windows 10.

Iata ce trebuie sa faceti:

  • Deschideti Registry Editor din search-ul din Windows sau puteti utiliza combinatia de taste Windows+R, iar apoi scrieti in casuta de cautare regedit.
  • Dupa ce ati deschis Registry Editor din Windows navigati la urmatoarea locatie de mai jos:
HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > Microsoft > Windows > Current Version > Policies > System
  • O data ajunsi vor fi doua chei numite „legalnoticecaption“ si „legalnoticetext“ in folderul System. Daca nu vedeti aceste doua chei, va trebui sa le creati. Faceti click dreapta pe folderul System si selectati New, apoi intrati la Multi-String Value. Tot ce va ramane de facut este sa creati doua valori si sa le denumiti „legalnoticecaption“ si „legalnoticetext“.
  • In continuare, trebuie sa introduceti mesajul pe care doriti sa-l aveti. Valoarea pe care o dau aceste chei vor deveni mesajul. Mai exact, valoarea de „legalnoticecaption“ va deveni titlul, iar valoarea de „legalnoticetext“, va fi mesajul.
  • Dublu click pe „legalnoticecaption“ si introduceti un titlu pentru mesajul dvs, de ex. avertizare sau alerta (ce este important pentru dvs.)

  • Apoi, faceti dublu click pe tasta „legalnoticetext“ si introduceti mesajul in caseta valutei.

  • Dupa ce ati terminat, reporniti PC-ul.

Mesajul de blocare a ecranului va aparea atunci cand bootati in Windows 10. Acesta va fi primul lucru pe care il vedeti inainte de a vedea ecranul de conectare. Mesajul va aparea, de asemenea, atunci cand comutati conturile de utilizator dupa bootare in Windows 10. De exemplu, daca aveti doua conturi de utilizator configurate pe un PC, veti vedea mesajul atunci cand treceti de la unul la altul.

Mesajul va aparea intotdeauna inainte de ecranul de conectare. Acesta nu dispare in mod automat. Trebuie sa apasati pe tasta Enter sau faceti click pe OK pentru a-l inchide. Aceasta adauga in mod eficient un pas in plus pentru a va conecta la computer. De asemenea, mesajul nu va aparea daca blocati desktop-ul.

Sursa poze

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.