Samsung Galaxy S8 este disponibil pentru precomanda la Orange

Noul Samsung Galaxy S8 este disponibi in oferta Orange si poate fi precomandat de aici. Poti inregistra acum o precomanda pentru cel mai nou model Samsung cu opt zile inainte de a fi disponibil in magazinul online.

Ce este nou?
Ai o multime de motive sa alegi Samsung: fiecare componenta a telefoanelor Galaxy S8 si S8+ este regandita. Astfel, te poti bucura de continut fara rama, in cel mai mare si captivant ecran al unui telefon mobil cu aceste dimensiuni. Iar cu ajutorul camerei frontale de 8MP si a celei din spate de 12MP te vei asigura ca imortalizezi fiecare moment.

Securitate imbatabila
Mai mult, noul Galaxy S8 poate fi blocat prin scanarea irisului, astfel ca securitatea noului tau telefon este imbatabila. Comanda-l acum si il poti avea inaintea tuturor.

Ecran
Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capăt la altul, care continuă dincolo de marginile telefonului, formând o suprafață fină, fără asperități sau muchii. Este sticlă pură, neîntreruptă. Acoperă întreaga parte frontală a telefonului, îmbinându-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric.

Pachetul continte urmatoarele componente:
– Telefon
– Căști reglate de AKG
– Cablu USB
– Încărcător
– Conector USB (de la C la A)
– Conector micro USB (de la C la B)
– Pin de ejectare card
– Manșoane căști
– Ghid de pornire rapidă & pliant pentru Smart Switch

Leave a comment

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.