Whatsapp este cea mai populara aplicatie de mesagerie, avand peste 1 miliard de utilizatori, dar desi este cea mai buna aplicatie de trimis mesaje oriunde cu ajutorul unei conexiuni la internet, multe persoane vor sa-si stearga definitiv contul de WhatsApp. Deci, haideti sa incepem

Urmati pasi de mai jos:

1. Deschideti aplicatia WhatsApp si mergeti la Setari :

  • Pe iOS, acest lucru este pe partea din dreapta jos a ecranului principal al aplicatiei.
  • Pe Android, apasati cele trei puncte de pe partea dreapta sus a ecranului principal si accesati Setari.
  • Pe Windows Phone, apasati Mai multe (trei puncte orizontale) si accesati Setari.

2. Apasati pe optiunea ”Account” pentru a merge la contul dvs. de utilizator.

3. Apasati apoi pe optiunea numita ”Delete My Account”.

4. Introduceti-va numarul de telefon si apasati ”Delete My Account”.

5. Si gata, asta a fost tot, nimic mai simplu !

Atentie!

Toate datele din aplicatia WhatsApp vor fi sterse de pe telefon, iar daca ati facut un backup al tuturor datelor dvs. din WhatsApp, vor fi de asemenea sterse. In cazul in care incercati sa va creati un nou cont de WhatsApp cu acelasi numar de telefon, nici una dintre datele vechi nu vor fi disponibile – toate grupurile vechi, mesajele si asa mai departe, vor disparea pentru totdeauna. Deci, ganditi-va bine inainte de a face acest lucru !

Daca aveti vreo nelamurire legata de procesele de mai va stam la dispozitie in rubrica de comentarii a acestui articol !

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook