Panasonic pare să-și extindă gama de smartphone-uri Eluga, lansând în curând smartphone-ul Eluga I5. Înainte de o lansare oficială, noul smartphone a fost listat pe Flipkart cu un etichetă de preț de 555 LEI. Este posibil ca smartphone-ul să fie disponibil exclusiv pe piața online.

Lista Flipkart confirmă specificațiile cheie precum și designul modelului Panasonic Eluga I5. Cu toate acestea, piața online nu a început încă să vândă telefonul, iar lista conține o etichetă “în curând” – fără a dezvălui detalii despre disponibilitatea acestuia în țară. Am ajuns la Panasonic India pentru mai multe informații și am informat că telefonul nu a fost încă lansat oficial în țară.

În conformitate cu specificațiile afișate pe Flipkart, Panasonic Eluga I5 are un ecran HD de 5 inci cu rezoluție de 720×1280 pixeli și protecție de sticlă Asahi Dragontrail curbată de 2.5D. Acesta este alimentat de un chipset octa-core MediaTek MT6737 cuplat cu 2GB de RAM.

Telefonul dual SIM funcționează pe sistemul de operare Android Nougat 7.0. Dispune de o cameră din spate de 13 megapixeli, cu lentilă cu cinci piese și diafragmă f / 2,2 și un LED flash. Pe partea din față, smartphone-ul are o cameră de 5 megapixeli cu lentilă din trei piese. Dispune de 16 GB de stocare încorporată, care poate fi extinsă prin intermediul cardului microSD (până la 128 GB).

Posibilitățile de conectare pentru Panasonic Eluga I5 includ VoIP 4G, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth v4, radio FM, A-GPS, Micro-USB cu OTG și o mufă audio de 3,5 mm. Senzorii de pe bord includ un accelerometru, un senzor de lumină ambientală, un senzor de proximitate și un senzor de proximitate. Acesta are, de asemenea, un senzor de amprentă pe partea din spate a corpului metalic. În plus, acesta este alimentat de o baterie de 2.500mAh, care este una non-detașabilă, și măsuri 143x71x7.5mm, împreună cu o greutate de 145.5 grame. Vine in culorile Gold si Black.

La începutul acestei săptămâni, Panasonic a lansat oficial modelul Eluga A4. Smartphone-ul a debutat la un preț de 770 LEI, avand o baterie de 5.000 mAh.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.