Samsung pare să planifice revizuirea completă a strategiei de proiectare și lansare pentru smartphone-urile din seria Galaxy A. În timp ce Samsung Galaxy A7 (2018) și Galaxy A5 (2018) au apărut deja în mai multe scurgeri, o scurgere proaspătă indică acum smartphone-ul Galaxy A8 + (2018) care are și un afișaj Infinity.

Pe câteva imagini pe Weibo, Samsung Galaxy A8 + (2018) pare să aiba un afișaj Infinity, cu toate acestea, cel care, evident, nu poate spune din imaginea scursă dacă are un aspect mai convențional de 18: 9 sau Raportul 18.5: 9 Samsung care este prezent pe Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + și Galaxy Note 8. Însă zvonurile anterioare au indicat utilizarea ecranului de 18: 9 pentru telefoanele Galaxy A. Noul Display Infinity înseamnă, de asemenea, că butonul de acasă va fi acum un lucru din trecut pentru un alt dispozitiv de la gigantul sud-coreean.

Nu există nici o mențiune despre interioarele Samsung Galaxy A8 + (2018) – deși numele modelului SM-A730F / DS a fost reperat – sau chiar partea din spate a smartphone-ului, punând aceste caracteristici detaliate pentru speculații. Unele zvonuri sugerează o instalare dublă a camerei pe spate, precum și un senzor de amprentă digitală de sub modulul camerei.

În plus, este de așteptat lansarea unui model Samsung Galaxy A8 (2018), o versiune mult mai sau mai mică a modelului Galaxy A8 + (2018). În octombrie, a apărut o listare Geekbench, alături de “gurile” de scurgere, detaliind Galaxy A7 (2018). Această listă a sugerat utilizarea Android Nougat pe generația următoare Galaxy A7, alături de un procesor Octa-core Exynos 7885 cu o viteză de ceas de 1.59GHz și 6GB de RAM. În plus, renderările au sugerat un afișaj mai puțin fortun pe Galaxy A7 (2018) și un buton Bixby Voice dedicat.

În ceea ce privește Galaxy A5 (2018), scurgerile au indicat recent utilizarea unui afișaj Infinity similar, fără rolă.

Toate cele trei smartphone-uri Galaxy A se așteaptă să fie lansate la sfârșitul anului 2017 sau la începutul lui 2018.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.