Android P va fi următorul mare upgrade la cel mai popular sistem de operare Google, cu un anunț oficial așteptat la evenimentul I / O al Google, în cursul acestui an. Noile evoluții arată că Android P Developer Preview 1 poate fi lansat încă la mijlocul lunii martie 2018. Ne putem aștepta ca lansarea să aibă loc în jurul zilei de 14 martie, adică Pi Day. În plus, Android P este raportat că vine cu “funcții de blocare a apelurilor îmbunătățite”, care ar putea ajuta utilizatorii să filtreze spam și apeluri necunoscute în mod eficient.

Ca pe un tweet de către tipserul Evan Blass, Android P Developer Preview 1 va fi disponibil pentru utilizatorii eligibili în mijlocul lunii martie. Unii utilizatori au speculat că ar putea fi în jurul Zilei Pi (14 martie), având în vedere că software-ul ar putea avea un simbol “Pie”. În timp ce el nu menționează alte detalii, ne putem aștepta ca, construirea stabilă a Android P să fie disponibilă în a doua jumătate a anului 2018.

În mod separat, un raport al dezvoltatorilor XDA afirmă că Android P ar putea aduce blocarea apelurilor îmbunătățite în aplicația de tipărire nativă. AOSP se angajează, adăugat de un inginer Sony, să vadă pe internet anumite criterii noi care vor permite utilizatorilor să blocheze apelurile din diferite surse. Raportul spune că acestea includ cazurile când “Numărul de telefon nu este în lista de contacte”, “Numărul de telefon nu este dezvăluit de apelant (Privat),” Numărul de telefon este de la un telefon cu plată “,” Numărul de telefon nu au orice informații despre apelant (necunoscut / neidentificat). ”

Raportul susține că opțiunile vor apărea numai dacă operatorul de telefonie mobilă le permite. În plus, se mai spune că blocarea apelurilor nu ar fi aplicabilă în timpul efectuării unui apel de urgență. În timp ce caracteristica nu a fost încă îmbinată în AOSP de Android P, șansele de a face acest lucru în construirea finală sunt foarte probabile.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.