Apple Music pentru Android a fost actualizat cu experiențe noi pentru videoclipuri muzicale. Noua actualizare este concepută special pentru alinierea aplicației Apple Music pe dispozitivele Android cu omologul său iOS. Există, de asemenea, unele îmbunătățiri de stabilitate pentru a oferi o experiență de redare muzicală “mai fiabilă” pe toate dispozitivele Android compatibile.

Printre alte caracteristici, actualizarea Apple Music pentru Android (versiunea 2.4.0) include o opțiune pentru a vă permite să vizionați videoclipuri muzicale pe ecran complet sau în ecranul Now Playing. De asemenea, puteți continua să vizionați un videoclip muzical în timp ce navigați în aplicație sau chiar să ascultați oricare dintre videoclipurile muzicale preferate în fundal și să utilizați alte aplicații de pe front. În plus, Apple a oferit o opțiune pentru a vă permite să adăugați videoclipurile muzicale preferate în playlisturi pentru a le urmări secvențial.

Este important să rețineți că videoclipurile muzicale au fost disponibile pe Android începând din 2016. Noile caracteristici, totuși, îmbunătățesc redarea videoclipurilor muzicale pe dispozitivele Android și fac experiențe similare cu ceea ce se poate obține pe un dispozitiv iOS. Mai mult, face ca aplicația Apple Music sa faca un pas înainte fata de aplicația YouTube preinstalată pe dispozitivele Android, deoarece utilizatorii vor avea posibilitatea de a reda clipuri video în fundal. Acest lucru nu este disponibil în aplicația YouTube.

Puteți descărca Apple Music pentru Android actualizat vizitând Google Play. Aplicația funcționează cu Android 4.3 și versiuni ulterioare.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.