HMD Global a anuntat ca va lansa primul telefon Nokia, insa nu va fi un smartphone

Anuntul a fost facut astazi 13.12.2016 in centrul online de presa de pe pagina oficiala a HMD Global disponibil aici. Asadar avem un anunt oficial in ceea ce priveste relansarea brandului Nokia, insa nu avem un smartphone cu Android asa cum s-a zvonit in presa o perioada buna de timp.

Planurile HDM Global, compania care detine dreptul de utilizare a marcii Nokia, erau anticipate la nivel de zvon, de presa de specialitate, care vehicula ca HDM impreuna cu Foxconn urmeaza sa dezvolte un smartphone puternic cu sistem de operare Andorid. Insa nu a fost asa, sau cel putin pentru moment au fost amanate planurile companiei de a lansa un smartphone Nokia cu Anroid.

Ce performante va avea noul telefon Nojia 150?
Nokia 150 va fi un telefon ieftin, non-smart, ce va avea caracteristici modeste pentru cerintele telefoanelor din prezent. Vom vedea un telefon cu display de 2.4 inch si rezolutie 240x320px, tastatura clasica, conexiune bluetooth si slot de memorie externa de pana la 32GB. Pe langa toate aceste caracteristici, noul Nokia 150 mai dispune de Radio FM, MP3 Player, camera foto VGA si clasica lanterna. Bateria cu care va fi dotat este BL-5C de 1020 mAh ce promite o autonomie de peste 30 de zile pentru variant single SIM si aproximativ 25 de zile pentru varianta dual-SIM.

Ce pret va va avea Nokia 150?
Primul telefon Nokia dezvoltat de HMD Global dupa era Microsoft va costa aproximativ 26 de Euro si va fi disponibil cel mai probabil la inceputul anului 2017, deci mai avem putin pana atunci..Interesant este faptul ca pe acest telefon va exista presintalat clasicul joc Snake Xenzia in format 3D si versiunea trial cu posibilitate de cumparare a Nitro Racing by Gamelof.

Totusi, asteptam cu interes vesti despre primul smartphone Nokia cu Android. Se pare ca exista indicii care ne spun ca un dispozitiv denumit D1C poate fi noul model de smartphone Nokia si va costa intre 150-200 de dolari in functie de dotarile hardware.

Sursa: hdm.global

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.