TCL Alcatel la CES a prezentat trei dintre smartphone-urile sale viitoare pentru 2018, Alcatel 1X, Alcatel 3C și Alcatel 5. Miercuri, însă, în Italia a fost lansat un alt smartphone, Alcatel 3C, care indică faptul că marca poate avea mult mai mult de lucru pentru anul acesta, decât s-a văzut la show-ul comercial.

Potrivit site-ului italian Android HDblog, modelul 3C a fost lansat în Italia la 129,99 EUR și va fi disponibil în trei variante de culori – Metallic Black, Metallic Blue și Metallic Gold. Un senzor de amprentă poate fi găsit pe panoul din spate.

Alcatel 3C dual-SIM dezvoltă un display IPS de 6 inci HD + (720×1440 pixeli), cu un raport de aspect de 18: 9 – în conformitate cu ceea ce a anunțat marca TCL pentru toate smartphone-urile sale 2018 – punctul culminant al smartphone-ului. Compania spune că ecranul mare a fost potrivit în forma unui telefon cu un ecran de 5,5 inch. Versiunea Android a lui 3C nu a fost încă specificată. Acesta este alimentat de un quad-core MediaTek MT8321 SoC cuplat cu 1GB de RAM.

În ceea ce privește optica, lui 3C, acesta are o cameră spate de 8 megapixeli cu focalizare automată și bliț, în afară de o cameră frontală cu focalizare fixă ​​de 5 megapixeli. Dispune de 16 GB de stocare încorporată, care poate fi extinsă prin intermediul cardului microSD (capacitatea maximă nespecificată). Printre opțiunile de conectare se numără 4G, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth v4.2 și GPS. El măsoară 161x76x7.9mm și cântărește 169 de grame. Functioneaza pe o baterie de 3000mAh.

Alcatel 3V, care va fi lansat mai târziu în acest an, va avea două camere din spate, TCL dezvăluit la CES.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts