Sony a extins joi gama de camere RX din India lansând camera de acțiune RX0 impermeabilă. Noua cameră vine la un preț de 820 de euro și va intra în  vanzare incepand cu vineri. Compania japoneză a adus, de asemenea, obiectivul SEL18135 pe piața indiană cu un preț de 630 de euro. Ambele oferte noi vor fi disponibile pentru cumpărare prin intermediul tuturor distribuitorilor autorizați Sony Center, Alpha Flagship Stores și Sony.

Sony RX0 dispune de un senzor de imagine CMOS Exmor RS de 1,0 inci, care susține sensibilitatea până la ISO 12800. Camera are un procesor BIONZ X și un chip DRAM – acesta din urmă este susținut că permite o ieșire mai mare de mare volum . Pe partea superioară a senzorului, camera RX0 are un obiectiv fix ZEISS Tessar T cu unghi larg de 24 mm, cu deschidere f / 4. Aparatul foto acceptă o caracteristică de declanșare anti-distorsiune, la fel de rapida ca 1/32000 pe secundă. Caracteristica proprietarului reduce efectul obturatorului experimentat cu persoane în mișcare rapidă, conform afirmațiilor companiei. În plus, are o capacitate maximă de fotografiere de până la 16 cadre pe secundă și o funcționalitate de mișcare super-lentă, la cadre de până la 960/1000 fps.

Pentru o preluare și alte camere de acțiune disponibile pe piața actuală, Sony RX0 are o certificare de construcție IPX8 care poate fi utilizată la o înălțime de până la 10 metri timp de 60 de minute. Acest lucru poate fi extins la o adancime de pana la 100 de metri atunci cand este asociat cu noua carcasa MPK-HSR1. Sony susține de asemenea că aceasta camera are o structură rezistentă la șocuri care poate rezista la picături de până la doi metri și poate rezista unor condiții dure de fotografiere, inclusiv ploaie, nisip, praf și zăpadă.

Sony aduce în plus o listă de accesorii Sony RX0, inclusiv carcasa VCT-CGR1, carcasă MPK-HSR1, protector de cablu CPT-R1, protector VF-SPR1, kit adaptor filtru VFA-305R1, baterie reîncărcabila NP- și ACC- TRDCJ – un kit de accesorii.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.