O imagine postata pe contul oficial de Twitter al companiei Alcatel dezvaluie trei smartphone-uri noi care urmeaza sa fie lansate pe 24 februarie, si anume Alcatel 5, Alcatel 3V si Alcatel 1X acestea avand in comun afisajul 18: 9 si cititoare de amprente pe spate.

Alcatel 5 care pare sa fie fratiorul mai mare al acestor modele dispune de un ecran IPS de 5,7 inch care ofera o rezolutie HD + de 720 x 1440 pixeli si un raport de aspect de 18: 9. Chipset-ul MediaTek MT6750 cu procesor quad-core de 1.5 GHz si grafica Mali-T860 MP2 va avea parte de 3 GB de memorie RAM.

Ca stocare interna avem 32 GB si dispune, de asemenea, de un slot pentru card microSD Pe partea din spate este asteptat un senzor de amprenta si o camera cu un singur senzor de 12 megapixeli. Acesta va fi alimentat de o baterie de 3000 mAh si va avea ca sistem de operare Android 8.0 Oreo. Pretul acestuia porneste de la 189 de euro.

Alcatel 3v va avea un ecran de 6 inch, care va suporta o rezolutie Full HD + de 2160 x 1080 pixeli si un raport de aspect de 18: 9. Dispune de un chipset MediaTek care include un procesor quad-core, insotit de 2 GB de memorie RAM., iar memoria interna este de 16 GB.

Setarea camerei duale, prezenta pe partea din spate a telefonului, include un senzor de 16 megapixeli si un senzor de 2 megapixeli. De asemenea, este echipat cu un scaner de amprente digitale. Acesta va veni cu Android 8.0 Oreo preinstalat si va fi echipat cu o baterie de 3000 mAh. Acesta ar urma sa vina la pretul de 230 de euro.

In ceea ce priveste specificatiile, nu se stie nimic despre Alcatel 1x care pare a fi fratiorul mai mic al gamei. Va dispune de o singura camera pe spate si un cititor de amprenta. De asemenea, pare a fi un smarthone entry-level cu un design destul de satisfacator si cu un pret pe masura, si anume 200 de dolari  si care cred eu ca va fi denumit ‘’cel mai bun pret accesibil’’.

Specificatiile cheie, precum si preturile si disponibilitatea noilor smartphone-uri, vor fi anuntate luna viitoare, probabil la MWC 2018 din Barcelona.

Sursa:gadgets.ndtv.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.