Directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat că a trimis “poliția secretă” pentru a prinde și a pedepsi persoanele care dețin informații în compania sa. Potrivit unui raport în The Guardian, un angajat anonim a fost chemat la o întâlnire în 2017 sub forma unei promoții. Cu toate acestea, el s-a aflat față în față cu secretul echipei, condus de Sonya Ahuja, șefa departamentului de investigații. Echipa avea înregistrări ale capturilor de ecran pe care le luase si link-uri.

“Poliția secretă” a accesat, de asemenea, discuțiile între el și un jurnalist care datează înainte de a se alatura companiei.

“Este groaznic cât de mult știu. Te duci pe Facebook și este acest sentiment cald, de” schimbăm lumea” si “ne pasă de lucruri “.

“Dar vă aflați pe partea lor proastă și dintr-o dată vă aflați față în față cu poliția secretă a lui Mark Zuckerberg”, a declarat angajatul pentru The Guardian.

Potrivit raportului, Zuckerberg găzduiește întâlniri săptămânale în care împărtășesc detalii despre produse și strategii noi nerezolvate în fața a mii de angajați.

“Când ajungeți prima dată pe Facebook, sunteți șocați la nivelul transparenței. Aveți încredere în multe lucruri de care nu aveți nevoie”, a spus angajatul.

În timpul întâlnirilor săptămânale ale lui Zuckerberg din 2015, a spus raportul, el a avertizat pe angajați: “Vom găsi răpitorul și vom da foc.”

Potrivit unui purtător de cuvânt al Facebook, “companiile folosesc în mod obișnuit înregistrări de afaceri la investigațiile, la locul de muncă și nu sunt excepții”. Nu numai pe Facebook, James Damore, inginerul de software care a fost concediat de la Google după ce a scris o memorie controversată împotriva diversității, “suspectează că a fost monitorizat de companie în ultimele zile de vânzare”.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.